Hogyan lehet a Google Chrome-ot gyorsabban letölteni

A webre támaszkodó vállalkozások számára a gyors letöltési sebesség elengedhetetlen része a termelékenység és a hatékonyság maximalizálásának. A Google Chrome letöltési sebessége számos tényezőtől függ, beleértve a helyi hálózati tevékenységet és az internetszolgáltató által biztosított kapcsolat sebességét. Számos módosítást lehet végrehajtani magában a szoftverben és a fogadó számítógépes rendszerben a sebesség növelése és a letöltések lehető leggyorsabb átvitelének biztosítása érdekében a hálózatra való tekintettel.

 1. Kattintson a "Speciális beállítások megjelenítése" elemre
 2. Kattintson a böngésző eszköztárának Chrome menüjére (úgy tűnik, három sáv van egymásra rakva), válassza a „Beállítások” lehetőséget, majd kattintson a „Speciális beállítások megjelenítése” linkre.

 3. Kattintson a "Hálózati műveletek előrejelzése az oldalterhelés teljesítményének javításához"
 4. Kattintson a "Hálózati műveletek előrejelzése az oldalbetöltési teljesítmény javítása érdekében" feliratú négyzetre. Ez azt mondja a Chrome-nak, hogy töltse le azokat az oldalakat, amelyeket valószínűleg a következő lépésként látogat meg a háttérben.

 5. Böngészési adatok törlése

 6. Nyissa meg a Chrome menüt, mutasson az "Eszközök" fölé, és válassza a "Böngészési adatok törlése" lehetőséget. Jelölje be a "Gyorsítótár ürítése" és a "Cookie-k, valamint egyéb webhely- és bővítményadatok törlése" jelölőnégyzeteket, majd válassza a "Legkésőbbi idő" lehetőséget a tetején lévő legördülő menüből. Kattintson a "Böngészési adatok törlése" gombra a megerősítéshez.

 7. Távolítsa el a fel nem használt kiterjesztéseket

 8. Nyissa meg a Chrome menüt, mutasson az "Eszközök" fölé, és válassza a "Bővítmények" lehetőséget. Kattintson a nem használt bővítmények melletti "Eltávolítás a Chrome-ból" gombra. Távolítson el minden olyan kiterjesztést, amely hatással lehet a letöltési sebességre, például az információkat letöltő vagy a háttérben szerverhez csatlakozó segédprogramokat.

 9. Ellenőrizze, hogy a legújabb verziót futtatja-e

 10. Nyissa meg a Chrome menüt, és válassza a „A Google Chrome névjegye” lehetőséget, hogy ellenőrizze, hogy a szoftver legújabb verzióját futtatja-e. Ez biztosítja, hogy a Chrome tartalmazza a legújabb hibajavításokat és a teljesítmény javítását.

 11. Tipp

  Általános szabály, hogy a Windows javítva legyen a legfrissebb frissítésekkel, és a fájlok letöltésekor a lehető legkevesebbet futtassa az alkalmazásokat és a háttérfolyamatokat. A Windows Feladatkezelővel figyelheti a nyitott alkalmazásokat és folyamatokat.

  Ha komoly problémákat tapasztal a letöltések sebességével a Chrome-on belül, ellenőrizze a vírusirtó és a tűzfalalkalmazásokat annak biztosítása érdekében, hogy az alkalmazás bejövő és kimenő kapcsolatokat tudjon létrehozni. Futtasson teljes rendszerellenőrzést biztonsági problémákra arra az esetre, ha egy rosszindulatú program fertőzése akadályozza a Chrome működését. A Chrome eltávolítása és a szoftver újratelepítése a legújabb verzió használatával a Google Chrome webhelyéről szintén megoldhat bizonyos teljesítményproblémákat.

  Figyelem

  A Google Chrome csak olyan gyorsan tölthet le fájlokat és oldalakat, amennyit az internetkapcsolat lehetővé tesz. Használjon alternatív böngészőt, például az Internet Explorer vagy a Mozilla Firefox, hogy meghatározza a rendszer várható sebességét. Egy sebességteszt-webhely, például a SpeedTest.net diagnosztikai célokra is hasznos lehet.