Az Amazon Payments konvertálása PayPal-ra

Ha van eladói fiókja az Amazon-on, akkor elsősorban az Amazon Pay-vel foglalkozik, amely az Amazon saját fizetési rendszere. A PayPal elmúlt évekbeli megjelenésével azonban érdemes lehet egy hatékony Amazon-PayPal átutalás, amely megkönnyítheti pénzügyi tranzakcióit.

Sajnos az Amazon-ról közvetlenül a PayPal-ra történő átutalás nem megengedett, mert ez a két fizetési mód közvetlen versenyben van. Ezért szükséged lesz egy közvetett megoldásra, hogy pénzt az Amazon Pay-fiókodból a PayPal-fiókodba juttathass. De mindaddig, amíg mindkét fizetési módját igazolják, ami azt jelenti, hogy érvényes bankszámlához vannak kapcsolva, az Amazon felveheti a pénzét a PayPal-számlájára.

Fontos megjegyezni, hogy meg kell várnia, amíg az Amazon Pay és a PayPal hozzáadja a bankszámláját, mielőtt átutalhatna pénzt az Amazonról a PayPal-ra. Azt is meg kell választania, hogy pontosan ugyanazt a bankszámlát kapcsolja össze az Amazon Pay és a PayPal számlákkal, különben az átutalás nem fog működni.

 1. Kapcsolja össze bankszámláját az Amazon Pay szolgáltatással

 2. Az Amazon-fizetések PayPal-ra történő átutalásának megkezdéséhez jelentkezzen be az Amazon Pay kezdőlapjára. Kattintson az oldal tetején található Beállítások fülre, és válassza a Fiókadatok lehetőséget a legördülő menüből, amely a fiókadatok oldalára vezet. Kattintson a Befizetési módszer elemre, amely lehetővé teszi hitelesített bankszámla összekapcsolását az egyik fizetési móddal az Amazon Pay-fiókján.

 3. A Befizetési módszer alatt kattintson a Szerkesztés gombra. Ezután válassza ki a bank helyének országát a legördülő menüből. Írja be bankja nevét az üres mezőbe, majd írja be pontosan azt a nevet, amelyet bankja megjelenít a havonta küldött kivonatokon.

 4. Ezután töltse ki a bankszámla adatait, beleértve a számlaszámot és az útvonalszámot, és válassza az Ellenőrzés lehetőséget. Kattintson az Igazolás gombra a bankszámlaadatok elküldéséhez. Öt-hét napon belül az Amazon igazolja, hogy bankszámláját hozzáadták-e az Amazon Pay-fiókjához.

 5. Csatlakoztassa bankszámláját a PayPal-hoz

 6. Lépjen a PayPal-fiókjának kezdőlapjára, és jelentkezzen be. A Saját fiók alatt kattintson a Profil fülre a legördülő menü eléréséhez. Kattintson a Bankszámla hozzáadása / szerkesztése elemre.

 7. Adja meg a bankszámla adatait, beleértve a bank helyét, bankjának nevét, útvonalszámát, számlaszámát és a számlán szereplő nevet. A folyamat befejezéséhez kattintson a Küldés fülre. A PayPal három-öt napon belül elküldi az igazolást arról, hogy bankszámlája összekapcsolódott a PayPal-fiókjával.

 8. Pénzátutalás az Amazon Pay-ből bankszámlára

 9. Jelentkezzen be Amazon Pay-fiókjába, kattintson a Visszavonás fülre, és a legördülő menüben válassza a Bankszámla lehetőséget. Kattintson az Átutalás ellenőrzött ellenőrző számlára elemre, és válassza ki az Amazon korábban felvett pénzeszközök bankszámláját. Írja be a visszavonni kívánt összeget, majd kattintson a Folytatás, majd a Megerősítés gombra. Értesítést kap arról, hogy a visszavonása öt-hét munkanapot vesz igénybe a bankszámla elérése érdekében.

 10. Átutalja az Amazon Visszavonja a PayPal-t

 11. Miután az Amazon fizetése megjelent a bankszámláján, lépjen a PayPal fiók kezdőlapjára, és jelentkezzen be. Kattintson a Pénz hozzáadása, majd az Egyenlegkezelő elemre, és válassza ki az ellenőrzött bankszámlát.

 12. Válassza a Pénz hozzáadása a bankszámlájáról lehetőséget, és adja meg a felvenni kívánt pénzösszeget. A tranzakció befejezéséhez kattintson a Folytatás gombra. A PayPal visszaigazolást küld arról, hogy feldolgozza az Ön kifizetési kérelmét, és hogy az átutalás három-öt napig tarthat.