Letiltott vagy törölt profil megtekintése a Facebookon

A Facebook egy közösségi oldal, amely összeköti a barátokat és családokat a világ minden tájáról. Ugyanakkor a Facebook egy kisvállalkozás számára is használható; A Facebook összekötheti Önt az ügyfelekkel, az alkalmazottakkal, az ügyfelekkel és más vállalkozásokkal. Ezenkívül sok vállalkozás ma már olyan dolgokra használja a Facebookot, amelyekhez általában egy PR-társaságra lenne szüksége. A termékhirdetések, a termékek visszahívása és a különleges ajánlatok mind a Facebook-oldalán tehetők közzé. Ha azt észlelte, hogy egyik alkalmazottja vagy ügyfele eltűnt a Facebook-oldaláról, akkor valószínű, hogy letiltották vagy törölték a profiljukat. A blokkolt profilt két módszerrel tekintheti meg.

Letiltott profil megtekintése, ha tudja az URL-t

1

Jelentkezzen ki Facebook-fiókjából.

2

Kattintson a képernyő tetején található címsorra. Töröljön minden webcímet, amely jelenleg szerepel.

3

Írja be annak a Facebook-fióknak az URL-jét, amelyről feltételezi, hogy letiltotta Önt. Az URL a következőképpen néz ki: "www.facebook.com/name", ahol a "name" helyébe az ellenőrzött fiók lép. Ha nem ismeri az URL-t, akkor nem lehet megtalálni.

4

Az adott személy Facebook-oldalának megtekintéséhez nyomja meg az "Enter" gombot. Ha megjelenik az illető Facebook-oldala, akkor az illető letiltott. Ha Facebook hibát kap, a fiók törlődik.

Letiltott profil megtekintése, ha nincs URL-je

1

Jelentkezzen ki Facebook-fiókjából.

2

Navigáljon bármelyik keresőmotorhoz.

3

Írja be a keresni kívánt személy vagy vállalkozás nevét. Próbálja ki a "név facebook" szót, és cserélje ki a "név" szót a személy vagy vállalkozás nevére. Bár blokkolhat valakit a Facebookon, nem akadályozhatja meg, hogy külső forrásból nézze meg az oldalát.

4

Görgesse végig a megtalált bejegyzéseket. Ha megtalálja a Facebook-fiókjukat, ez annak a jele, hogy letiltották. Ha a fiók egyáltalán nem jelenik meg, törölték a fiókjukat.