Levágott kép beszúrása egy másik fotóba Mac gépen

Ha vállalkozásának egyesítenie kell egy képet a másikkal, beilleszthet egy levágott képet egy másik fotóba a Mac gépén. Például lehet, hogy fényképe van több új termékdobozról, és kivágni kíván egy termékdobozt, és beilleszteni egy olyan fotóba, amely a terméket használó embereket mutatja. Az összes új Mac-hez az Apple ingyenes, már telepített előzetes alkalmazása tartozik, amellyel képeket lehet megnyitni és szerkeszteni.

1

Kattintson a jobb gombbal a képfájlra, amelyet le akar vágni a Mac gépén, kattintson a felbukkanó menü „Megnyitás” elemére, majd az „Előnézet” gombra kattintva nyissa meg a fényképet az Apple natív képszerkesztő alkalmazásában.

2

Kattintson az Előnézet alkalmazás menüben az „Eszközök” elemre, majd az „Eszköz kiválasztása” elemre. A kurzor célkeresztté válik.

3

Húzza a kurzort a kivágni kívánt terület kiválasztásához. Kattintson a menüben a „Szerkesztés” elemre, majd a „Másolás” gombra a levágott kép átmásolásához a Mac vágólapjára.

4

Az Előnézet alkalmazás menüben kattintson a „Fájl” elemre, majd a „Megnyitás” elemre, majd keresse meg azt a fényképet, amelybe be akarja illeszteni a levágott képet, majd kattintson a „Megnyitás” gombra.

5.

Kattintson az Előnézet menü „Szerkesztés” elemére, majd a „Beillesztés” gombra. A levágott kép a vágólapról beilleszkedik a második fotóba, és a kurzor kézzé válik. Kattintson a levágott képre, majd húzza oda, ahová a második képbe szeretné helyezni. Kattintson a kép bármely pontjára a levágott kép rögzítéséhez.

6.

Kattintson a menüben a „Fájl” elemre, majd a módosítások mentéséhez kattintson a „Mentés” gombra.