Szavazás hozzáadása egy Facebook-csoport oldalához

Ha közvélemény-kutatást készít egy Facebook-csoport oldalán, megértheti a csoport tagjai közötti konszenzust egy adott kérdésben. Amikor valaki válaszol egy Facebook-szavazásra, a kérdés megjelenik a saját profiloldalán, és Ön is láthatja az oldalán, hogy nyomon kövesse a legnépszerűbb válaszokat. Az oldalon végzett közvélemény-kutatás hasznos eszközként szolgálhat a csoporton belüli felhasználói interakciók fenntartásában is.

Előnyök

A Facebook közvélemény-kutatások betekintést engednek a csoport vagy rajongói oldal tagjainak véleményébe. Az Ön által elküldött szavazásokat minden tag meg fogja látni, és néhányukat még a szavazóhelyről is értesíteni fogják. Különösen akkor profitálna ebből, ha futtat egy népszerű Facebook-oldalt.

Ellenőrizze az Engedélyeket

Szavazás hozzáadásához Facebook-oldalára lépjen a csoporthoz, amelyhez kérdést szeretne feltenni, és keresse meg a csoport nevét és a szövegsávot, ahol állapotot tesz közzé. Ha nem talál "Kérdés feltevése" feliratú linket, akkor nincs engedélye arra, hogy szavazást tegyen a csoport oldalára.

A szavazás hozzáadása

Ha lát egy "Kérdezzen" linket, kattintson rá, és írja be a link alá a kérdést, ahová általában állapotot szeretne felvenni. Valami ilyesmi lehet: "Mit szeretnél látni ebben a csoportban?" Ne felejtsen el URL-eket elhelyezni, mivel azok sértik a Facebook Általános Szerződési Feltételeit. A trágárság sem megengedett.

Opciók hozzáadása a szavazáshoz

Ha befejezte a kérdés megírását, alatta megjelenik egy "Opciók hozzáadása" link. Kattintson erre a linkre, és adjon választ a kérdésére minden szövegmezőhöz, amely a kérdés alatt jelenik meg. Ha nem szeretné, hogy mások adjanak lehetőségeket a szavazáshoz, ellenőrizze, hogy az "Engedélyezze bárki, hogy opciókat adjon hozzá" jelölőnégyzet be van jelölve. Kattintson a "Közzététel" gombra, ha úgy gondolja, hogy a közvélemény-kutatás készen áll.