Hogyan lehet elolvasni egy MSG fájlt

MSG fájlt az Outlook hoz létre, amikor a felhasználó üzenetet ment, és tartalmazza az összes tipikus mezőt: feladó, címzett, dátum, tárgy és az üzenet tényleges törzse. Noha az MSG fájlok kompatibilisek a legtöbb olyan programmal, amely a Microsoft Messaging Applications Programming Interface-jét vagy MAPI-t használja, ha az ügyfelek MSG fájlokat küldenek Önnek e-mailek továbbítása helyett, akkor a Microsoft Office Outlook 2010 használatával a legegyszerűbb megnyitni ezeket a programokat. fájlokat alapértelmezés szerint, így nem kell további szoftvert vásárolnia vagy harmadik féltől származó beépülő modulokat telepítenie.

1

Kattintson a "Start" gombra, és válassza a "Számítógép" lehetőséget a Windows Explorer, a natív Windows 7 fájlkezelő elindításához.

2

Válassza ki a meghajtót, és nyissa meg az MSG fájlt tartalmazó mappát.

3

Kattintson a jobb gombbal az MSG fájlra, és válassza a helyi menü "Megnyitás" parancsát.

4

Kattintson a "Válasszon egy programot a telepített programok listájáról" választógombra, majd az "OK" gombra a telepített programok listájának megtekintéséhez.

5.

Válassza ki a "Microsoft Outlook" lehetőséget a listából, és ellenőrizze, hogy a "Mindig a kiválasztott program használata az ilyen típusú fájlok megnyitásához" lehetőség engedélyezve van-e.

6.

Kattintson az "OK" gombra az MSG fájl megnyitásához a Microsoft Outlook 2010 alkalmazásban.