Hogyan lehet online embereket találni a Skype-on

A Skype rendelkezik beépített kereső eszközzel, amely lehetővé teszi az Ön vállalkozásának, hogy online más Skype-felhasználókat keressen fel, és felvegye őket a névjegyzékébe. Megállapított névjegyzék segítségével a Skype mind pénzt takaríthat meg a távolsági hívások során, mind multimédiában gazdag kommunikációs platformként szolgál a kisvállalkozások számára, akik konferenciahívásokba, videocsevegésekbe és szöveges beszélgetésekbe kívánnak bekapcsolódni kollégáikkal és ügyfelek.

1

Indítsa el a Skype-ot, és jelentkezzen be a fiókjába. Ha a Skype nem jelentkezik be automatikusan, írja be Skype azonosítóját és jelszavát, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra.

2

Kattintson a Skype főmenüjén a „Névjegyek” elemre, és válassza a „Névjegy hozzáadása” lehetőséget.

3

Írja be a keresni kívánt személy Skype nevét, e-mail címét vagy telefonszámát. A névhez használhatja a Skype felhasználónév vagy a személy valódi nevét.

4

Kattintson a „Keresés” gombra.

5.

A „Nézet” gombra kattintva megtekintheti a keresési feltételeknek megfelelő Skype-felhasználók listáját.

6.

Kattintson a „Névjegy hozzáadása” gombra annak a személynek a neve alatt, akit hozzá kíván adni a Skype névjegylistához.

7

Írjon be néhány bevezető szöveget a mellékelt szövegmezőbe. Ez a szöveg az Ön kapcsolattartási kérelmét fogja kísérni. Ha például a felvett személy a vállalkozása ügyfele, akkor magyarázza el ezt a kapcsolatot annak érdekében, hogy javítsa annak esélyét, hogy kapcsolatfelvételi kérelmét jóváhagyják.

8.

Kattintson a „Kérelem küldése” gombra a kérés elküldéséhez. A kérés elfogadásakor a meghívott neve online jelenik meg a névjegyzékben.