Hogyan törölhető az iPad gyári beállításokra jelszó nélkül

Az iPad összes adatának törlése és visszaállítása a gyári beállításokra megtehető az iPad beállításainál - feltéve, hogy emlékszik a jelszavára. Ha nem emlékszik a jelszavára, vagy zárolva van, mert túl sokszor helytelenül adta meg a kódot, akkor vissza kell állítania a számítógépén lévő iTunes használatával. Ha biztonsági másolatot készített iPadéről, a visszaállítás után bejelentkezéskor a rendszer kéri az adatok és beállítások visszaállítását. Ha még nem készített biztonsági másolatot adatairól, helyreállíthatja a megvásárolt alkalmazásokat, de az adatok nem lesznek helyreállíthatók .

Ha iPadje csak lefagyott, és nem reagál a koppintásokra, ahelyett, hogy zárolva lenne, akkor a problémát általában kemény visszaállítással oldhatja meg .

Az iPad visszaállítása az iTunes alkalmazással

Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy a számítógépére telepítve van az iTunes legújabb verziója, és erős az internetkapcsolata. Az iPad visszaállítása időfüggő, és számítógépének le kell töltenie és telepítenie kell az iPad szoftvert. Ha a folyamat 15 percnél tovább tart, akkor az automatikusan megszakítja a folyamatot, és elölről kell kezdenie.

Az Apple számítógépek már rendelkeznek az iTunes programmal, így kérésre megnyithatja és frissítheti. Ha Windows operációs rendszert futtató számítógépe van, letöltheti az iTunes programot a Microsoft áruházból, ha még nem rendelkezik vele.

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást

 2. Jelentkezzen be az iTunes alkalmazásba a számítógépén. Biztonsági intézkedésként szüksége lesz Apple azonosítójára és jelszavára az iPad visszaállításához.

 3. Indítsa el a helyreállítási módot

 4. A helyreállítási mód az iTunes irányítását az iPad frissítésére vagy törlésére irányítja. El kell indítania ezt a folyamatot, mielőtt csatlakoztatja az iPad számítógépéhez. Mivel az iPad csatlakoztatása közben egy vagy két gombot nyomva kell tartania, először csatlakoztassa a kábelét a számítógépéhez, majd a helyreállítási mód elindulása után könnyebben csatlakoztathatja az iPad készüléket. A folyamat kissé változik, attól függően, hogy melyik iPad modelled van.

 5. iPad Home gombbal : Tartsa lenyomva a Felső vagy Oldalsó gombot, amíg a Kikapcsolás csúszka megjelenik a képernyőn. Az iPad kikapcsolásához húzza a csúszkát. Ezután tartsa lenyomva a Kezdőlap gombot, miközben csatlakoztatja az iPad készüléket a számítógépéhez. Csak akkor engedje fel a Főgombot, ha megjelenik a helyreállítási mód képernyő.

 6. iPad arcazonosítóval : Tartsa nyomva a Felső gombot és a hangerő gombok egyikét, amíg meg nem jelenik a Kikapcsolás csúszka. Az iPad kikapcsolásához húzza a csúszkát. Tartsa lenyomva a Felső gombot, és csatlakoztassa készülékét a számítógéphez. A Vissza gomb felengedése után megjelenik a helyreállítási mód képernyő.

 7. Állítsa vissza az iPad gyári beállításait

 8. Miután a helyreállítási mód képernyő megjelenik az iPaden, az iTunes-nak automatikusan elindulnia kell a számítógépén. Ez lehetőséget ad az iPad visszaállítására vagy frissítésére. Kattintson a Visszaállítás gombra . Az iPad visszaállítása több percig is eltarthat.

Hogyan lehet visszaállítani az iPad-et

Ha iPadje le van fagyva, és megakadályozza, hogy feloldja a jelszavával, vagy ha nem ismeri fel a csapjait, vagy a csúszka nem működik, gyakran megteszi az iPad kemény visszaállítása / kemény újraindítása. Ez arra kényszeríti az iPad-t, hogy kapcsolja ki és be, és tisztára mossa a memóriát. A kemény visszaállítás azonban nem törli az adatait .

Nyomja meg egyszerre a Kezdőlap és a Be / Ki gombot. Tartsa lenyomva a gombokat, amíg a képernyő elsötétül és az iPad újra elindul. Amikor az Apple logó megjelenik a képernyőn, engedje el a gombokat.

Most már hozzáférnie kell az iPad-hez, feltéve, hogy tudja a jelszót. Ha továbbra is törölnie kell az adatokat, és vissza kell állítania azokat a gyári beállításokra, akkor ezt megteheti az iTunes alkalmazással vagy az iPad beállításaiból.

Az iPad törlése a beállításokból

Ha most meg tudja nyitni az iPad készülékét, törölheti az összes adatot, és visszaállíthatja a gyári alapértelmezett beállításokra anélkül, hogy számítógéphez csatlakoztatná.

 1. Győződjön meg arról, hogy iPadje fel van töltve, vagy csatlakoztassa azt egy áramforráshoz.
 2. Nyissa meg a Beállításokat ; válassza az Általános lehetőséget , majd válassza a Visszaállítás lehetőséget .
 3. Válassza az Összes tartalom és beállítás törlése lehetőséget . Adja meg jelszavát vagy Apple ID jelszavát, ha a rendszer kéri. Ez a jelszó az, amelyet társítottunk az e-mail címéhez, és amelyet az App Store vagy az iCloud eléréséhez használtunk.
 4. Erősítse meg, hogy mindent törölni szeretne az iPad készülékéről.

Néhány perc múlva az iPad újraindul, és ugyanazt az üdvözlő képernyőt kapja, mint amikor megvásárolta.