Hogyan lehet visszaállítani a biztonsági mentést egy új iPhone-ra

A biztonsági másolat visszaállítása egy régi Apple iPhone-ról az új iPhone-ra hatékony módszer az összes adat, beállítás és preferencia áthelyezésére az új eszközre. Az Apple lehetővé teszi az eszközök vezeték nélküli biztonsági mentését és visszaállítását az ingyenes Apple iCloud szolgáltatáson keresztül vagy egy USB-kábelen keresztül, az irodai asztali számítógépen vagy laptopon futó ingyenes Apple iTunes szoftverrel. Miután biztonsági másolatot készített a régi iPhone adatairól az iTunes vagy az iCloud segítségével, használja ugyanazt a szolgáltatást a biztonsági mentési fájl visszaállításához az új iPhone-ra.

Állítsa vissza a biztonsági másolatot egy új iPhone-ra az ICloud segítségével

1

Kapcsolja be az újonnan vásárolt Apple iPhone-t.

2

Válassza ki a nyelvet, az országot és a helymeghatározási szolgáltatásokat a beállítási képernyőkön, amelyek automatikusan elindulnak, amikor új iPhone készüléket először indít.

3

Koppintson a kívánt Wi-Fi hálózat kiválasztásához. Ha a rendszer kéri, írja be a hálózat biztonsági kódját.

4

Koppintson a "Visszaállítás ICloud biztonsági mentésből" opcióra, majd a "Tovább" gombra. Írja be Apple ID-jét és jelszavát a beviteli mezőkbe az iCloud-fiókba való bejelentkezéshez.

5.

Koppintson a régi iPhone legújabb biztonsági mentésének kiválasztásához. Nyomja meg a "Visszaállítás" gombot.

6.

Várjon néhány percet, amíg az iPhone befejezi a visszaállítási eljárást. A készülék kikapcsol, és a folyamat végén automatikusan újraindul.

Állítsa vissza a biztonsági másolatot egy új iPhone-ra az iTunes alkalmazással

1

Kapcsolja be új iPhone készülékét.

2

Válassza ki a kívánt beállításokat és a Wi-Fi hálózatot a beállító képernyőkön.

3

Koppintson a "Visszaállítás az iTunes biztonsági mentésből" opcióra, majd a "Tovább" gombra.

4

Dugja be az iPhone-hoz kapott USB-kábelt a számítógépbe és az iPhone-ba. Várja meg, amíg az iTunes felismeri az eszközt és automatikusan elindul.

5.

Kattintson a Beállítás az IPhone felugró ablakban a biztonsági másolatból történő visszaállítás lehetőség melletti választógomb kiválasztására. Válassza ki a régi iPhone-t a legördülő listából. Kattintson a "Folytatás" gombra.

6.

Várja meg, amíg az iTunes befejezi a visszaállítási eljárást, és indítsa újra az iPhone-t. Tartsa az iPhone-t csatlakoztatva az iTunes-hoz a médiafájlok és alkalmazások szinkronizálásához az új eszközzel.