Hogyan találhatunk listát az új kisvállalkozásokról

A kisvállalkozásoknak gyakran nyomon kell követniük a közösségben megnyíló többi új vállalkozást. Ez a potenciális versenytársak szemmel tartásának kérdése lehet - de gyakran az új vállalkozások új ügyfelekké válhatnak a nyomdában, irodai áruházban, jogi szolgáltatásokban ... vagy bármilyen típusú vállalkozásban. Számos forráshoz fordulhat, ahol felkeresheti a környéken lévő új vállalkozások listáját.

Forduljon a helyi kereskedelmi kamarához

A város legújabb vállalkozásai gyakran új tagokká válnak a helyi kereskedelmi kamarában. Egyes kamarák új tagokat tesznek közzé a weboldalukon, például a listát, amelyet online talál az ausztriai Alexandria, Kereskedelmi Kamara részéről. Előfordulhat, hogy mások egy gyors e-mail vagy telefonhívás után listát tudnak nyújtani Önnek kérés benyújtására.

Tipp

Ha még nem tagja a Kereskedelmi Kamarának, érdemes megfontolnia a csatlakozást - az üzleti listák csak a többi tag számára állnak rendelkezésre. A kamarák más szolgáltatásokat is kínálnak, amelyek segítenek a hálózatépítésben, a vállalkozás marketingjében, a szabályozási kérdések naprakészségében és az új üzleti lehetőségek feltárásában.

Kérdezze meg államtitkárát

A legkisebb (általában egy ember) kivételével minden vállalkozásnak regisztrálnia kell magát az állam államtitkárának vállalati részlegénél. A legtöbb állam rendelkezik kereshető online könyvtárakkal a bejegyzett vállalatokról. Néhány állam, például Oregon, lehetővé teszi az összes regisztrált vállalat listájának létrehozását dátum szerint rendezve, így megtekintheti az összes legfrissebb regisztrációt.

Sajnos nagyon kevés állam biztosít dátumválogatási lehetőséget. Ha az opció nem érhető el online, forduljon közvetlenül a Vállalati Osztályhoz, és kérjen tőlük listát. A szolgáltatásért szerény díjat számíthatnak fel.

A kapott információk általában nem jelzik az új üzlet nagyságát, de a név gyakran utal arra, hogy egy nagyvállalattal vagy egy kicsi anya-popdal foglalkozik-e.

Használja át a helyi médiát

A kisvárosi újságok jól tudják beszámolni a közösség újonnan megnyíló vagy nyíló vállalkozásairól. Az újságok rendszeres ellenőrzése jó eszköz arra, hogy az új vállalkozások mellett maradhassunk. Még a nagyvárosokban is vannak olyan szomszédsági hírek, amelyek hasonló lefedettséget nyújtanak.

Keresés az Ön területén online

A Google, a Bing vagy bármely más keresőmotor segítségével új vállalkozásokat kereshet a környéken. Adjon meg egy földrajzi kifejezést (például város vagy város neve, vagy akár csak a környék neve) az új vállalkozás kifejezéssel együtt . Keverje össze a keresési kifejezéseket, hogy összegyűjtse azokat más keresési eredmények között. Például vegye fel a keresésbe a "puha nyitás" kifejezést (idézőjelekkel), hogy megtalálja azokat a vállalkozásokat, amelyek már nyitottak üzletet, annak ellenére, hogy még nem saját maguk hirdetnek. Egyéb kipróbálandó kifejezések: "újonnan megnyílt", "most nyílt", "nyitni szándékozik".

Tipp

Kipróbálhatja ugyanolyan típusú kereséseket a közösségi oldalakon, mint a Facebook és a LinkedIn további eredmények generálása érdekében.

Ellenőrizze a helyi könyvtárat

Számos könyvtár (egyetemi könyvtárak, valamint nyilvános könyvtárak) ingyenes online hozzáférést biztosít az üzleti adatbázisokhoz, és ezek egy része új vállalkozások listáját kínálja. A Reference USA az egyik szélesebb körben elérhető adatbázis, amely felsorolja az új vállalkozásokat.

Ellenőrizheti azokat a kereskedelmi szolgáltatásokat is, amelyek általában nem találhatók meg a könyvtárakban, például a BrandNewBusinesses.com. Az ilyen típusú szolgáltatásokért általában díjat számítanak fel.