Hogyan találhat mobiltelefonszámot ingyen

A mobiltelefonok bizonyos mértékű névtelenséget vásárolnak Önnek, mivel a sejtek száma általában nem szerepel a telefonkönyvekben, de ha meg kell találnia egy mobiltelefonszámot vagy egy mobilszám tulajdonosát, akkor is megteheti ingyen - mindössze annyi kell, hogy egy kis ásás.

Nemzeti Cellular Directory

A National Cellular Directory minden nap "boldog órát" kínál, ami egy órás ablak az ingyenes prémium emberek kereséseihez. Név szerint kereshet egy személy számát, vagy szám szerint kereshet egy személy nevét, és minden boldog órában legfeljebb két ingyenes keresést kap.

Boldog óra változik napról napra, ezért létre kell hoznia egy fiókot a Nemzeti Cellular Directory-n, hogy belekezdhessen az akcióba. Ezután kövesse a Twitteren és a Facebookon található címjegyzéket, ahol a vállalat terjeszt információkat a következő boldog óráról. Figyelje az egyes napi órákra vonatkozó bejelentéseket, és hajtsa végre a két ingyenes keresést.

Ez a könyvtár nem garantált, mert a benne felsorolt ​​személyeknek önként kell jelentkezniük, de mégis megéri a lövést - csak győződjön meg róla, hogy nem fizet érte.

A Spy Dialer Directory

A Spy Dialer egy másik online mobiltelefon-címtár, de az emberek közötti számok viszonylag ritkák. Mivel ingyenes, és csak néhány másodpercet vesz igénybe a név keresése - mindaddig, amíg ismeri az illető városát és államát - érdemes egy lövésre. Valószínűleg jobb szerencséd lesz a Spy Dialer fordított számkeresésével.

A Spy Dialer fordított számkeresése lehetővé teszi, hogy megadjon egy mobiltelefonszámot, és információkat kapjon a személy nevéről és városáról. Ez azonban csak keresztnevet és konkrét címet nem ad meg - ha ennél konkrétabbat szeretne megadni, akkor a PeopleFinders-től kell fizetnie az információkért. Akkor sem garantálható, hogy az információk naprakészek.

Alternatív keresőmotorok

Az emberalapú keresőmotorok olyan információkat találhatnak, amelyeket a hagyományos keresőmotorok másként nem sorolnak fel. Érdemes egy nevet vagy telefonszámot keresni a pipl.com vagy a zabasearch.com oldalon, hogy megtudja, milyen információk származnak.

Közösségi média platformok

A közösségi média platformok, mint például a Facebook, gyakran ellenőrzik a felhasználók mobiltelefonszámát, és felajánlják, hogy felsorolják ezeket a számokat a felhasználói profilokban. Meglepő módon sok közösségi média felhasználó ezt választja - tehát ha egy adott személy mobiltelefonszámát keresi, akkor az szerepelhet a Facebook-profilján. Adj egy örvényt, és nézd meg, van-e ott.