A hangrögzítés legjobb módja PC-n

Az olyan harmadik féltől származó alkalmazásoktól eltérően, mint a Cakewalk, az Adobe Audition vagy az Audacity, amelyek mérsékelt vagy jelentős tapasztalatot igényelnek az audio-manipuláció terén, a Windows 8-ban lévő Hangrögzítő csupasz csont alternatívája, amelynek használata kevés technikai szakértelmet igényel. A legjobb az egészben, hogy ingyenes és az operációs rendszerrel együtt kerül telepítésre. A Hangrögzítő egyenesen használható, egyszerűen használható felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi felvételek létrehozását, szüneteltetését, leállítását és lejátszását. A hang rögzítéséhez a Hangrögzítőben a számítógépnek beépített vagy külső mikrofonnal kell rendelkeznie.

1

A "Windows-W" megnyomásával nyissa meg a Beállításokat, írja be a "hang" szót a keresési mezőbe, majd válassza a "Hang" lehetőséget az eredmények közül.

2

Válassza a "Felvétel" fület, és ellenőrizze, hogy mikrofon van-e csatlakoztatva a számítógéphez. Ha nem, csatlakoztasson mikrofont vagy fülhallgatót egy USB-csatlakozóhoz vagy mikrofoncsatlakozóhoz.

3

Kattintson az "OK" gombra a Hang bezárásához, nyomja meg a "Windows-Q" gombot az alkalmazások megnyitásához, majd írja be a "felvevő" szót a keresési mezőbe.

4

Válassza ki a "Hangrögzítő" lehetőséget az eredmények közül. Kattintson a "Felvétel indítása" gombra, vagy nyomja meg az "Alt-S" billentyűt, és kezdje el beszólni a mikrofont.

5.

A felvétel befejezéséhez kattintson a "Felvétel leállítása" gombra. Írja be a fájl nevét a megjelenő Mentés másként párbeszédpanelen, majd kattintson a "Mentés" gombra.