A nem töltődő Kindle tűz hibaelhárítása

Ha problémái adódnak a Kindle Fire töltésével, a probléma lehet a tabletta hibája, a töltőkábel problémája, a mikro-USB tápcsatlakozó problémája vagy hiányos konnektor. Miután elvégezte az alapvető hibaelhárítási hibákat, és a Kindle továbbra sem fog számlázni, további segítségért forduljon a kereskedőhöz, akitől készülékét vásárolta, vagy az Amazon ügyfélszolgálatához.

A Kindle Fire visszaállítása

Még akkor is, ha nem érted, mi vezetett a táblagép képtelen töltéséhez, néha a probléma megoldható a Kindle Fire egyszerű újraindításával. Tartsa lenyomva a "Power" gombot legalább 20 másodpercig. Nyomja meg újra a "Bekapcsoló" gombot, hogy lássa, bekapcsol-e a készülék. Ha a táblagép nem működik, csatlakoztassa a Kindle Fire töltőt, és várjon 15 percet, mielőtt újra bekapcsolná a készüléket.

A Kindle tűzoltó kábelének ellenőrzése

A Kindle Fire töltésének leggyorsabb módja, ha a táblagépet egy elektromos aljzathoz csatlakoztatja mikro-USB-kábellel és egy Amazon Kindle PowerFast adapterrel. Ha olyan kábelt vagy adaptert használ, amelyet nem kifejezetten a Kindle Fire számára terveztek, akkor a töltési kapcsolat okozhatja a problémát. Győződjön meg arról, hogy amikor újra megpróbálja feltölteni a készüléket, akkor azt olyan termékekkel tegye, amelyek garantáltan kompatibilisek a táblagépével.

Az USB-kapcsolatok ellenőrzése

Ha kompatibilis töltőkábelt használ, és a táblagép továbbra sem fog töltődni, akkor nézze meg közelebbről a Kindle Fire mikro-USB portját. Néha ez a port meglazulhat, ami megzavarhatja a kábel képességét, hogy megfelelően továbbítsa az energiát a készülékre. Ha a portja laza, előfordulhat, hogy beszereznie kell egy pótalkatrészt.

A konnektor működésének biztosítása

Győződjön meg arról, hogy a használni kívánt konnektor valóban működik-e. Csatlakoztasson egy másik eszközt ugyanahhoz az aljzathoz, hogy ellenőrizze, áramlik-e az áram. Ha az összes hibaelhárítási erőfeszítés pontosan ott hagyott, ahol elkezdte, és a Kindle Fire nem számít fel díjat, tekintse át táblagépének nyugtáját és garanciáját, hívjon az Ügyfélszolgálathoz, vagy küldjön e-mailt ennek megfelelően.