Segítség az iPad feloldásához, ha zárolva van, és azt mondja, hogy csatlakozzon az iTunes-hoz

Sok üzleti tulajdonos az iPad-ek segítségével adatokat gyűjt a fogyasztóktól a kiállításokon, az irodán kívüli látogatásokon, sőt, az irodán belül is, különféle találkozási követelmények, ideértve a prezentációkat is. Az iPad működésképtelenné válhat, ha valaki többször is rosszul írta be a jelszót. Bár ez egy nagyszerű lehetőség az iPad megvédésére a potenciális tolvajok ellen, megszakíthatja a munkanapot, ha nem tudja gyorsan kinyitni. Az iPad funkcióinak feloldásához és alaphelyzetbe állításához többféle lehetőség is van.

Az iPad visszaállítása az iTunes alkalmazásból

Csatlakoztassa iPad készülékét a számítógéphez USB-kábellel. A számítógépen nyissa meg az iTunes alkalmazást, és keresse meg eszközét az iTunes jobb felső sarkában. Válassza ki az eszközt, és két lehetőség jelenik meg a képernyőn: Biztonsági másolat készítése most vagy a Biztonsági másolat visszaállítása. Ha még soha nem készített biztonsági másolatot az iPadről, vagy hosszú ideig nem tette meg, válassza a Biztonsági mentés most lehetőséget. Ennek szinkronizálnia kell az iPad-et az iTunes-szal. A szinkronizálási folyamat első része a jelszó megadása az iPad készüléken. Ha ismeri a jelszavát, írja be, és folytathatja a biztonsági másolatot, vagy törölheti ezt, és folytathatja az eszköz használatát. Sikeresen visszaállította az iPad alkalmazást.

Ha az iPad le van tiltva, és nem tudja szinkronizálni az eszközt, válassza a Biztonsági másolat visszaállítása lehetőséget. Ez csak akkor működik, ha korábban már készített biztonsági másolatot az iPadről. A Biztonsági másolat visszaállításakor válassza ki a legfrissebb biztonsági másolatot, amelyet a lehető legtöbb adathoz kell visszaszereznie, beleértve a képeket, fájlokat és letöltéseket. A visszaállítási folyamat néhány percet vesz igénybe, míg az adatok átkerülnek az iPadre a számítógépről.

Helyreállítási mód iTunes nélkül

Ha még soha nem szinkronizált az iTunes alkalmazással, akkor is engedélyezheti az iPad alkalmazást, de előfordulhat, hogy nem állít vissza minden adatot az eszközre, mert nincs biztonsági másolata. Csatlakoztassa iPadjét egy számítógéphez, amely rendelkezik iTunes-szal. Amíg a készülék USB porton keresztül csatlakozik, hajtsa végre a Kényszer újraindítást a Kezdőlap gomb lenyomásával, miközben a Bekapcsoló gombot is lenyomva tartja, amíg az Apple logó meg nem jelenik.

Néhány perc múlva a rendszer kéri, hogy állítsa vissza vagy frissítse. Megpróbálhatja frissíteni, hogy esélyt adjon magának az adatok fenntartására. Ha azonban az iPad le van tiltva, akkor valószínűleg a Restore lehetőséget kell választania. Ez a folyamat visszaállítja az eszköz eredeti gyári beállításait. Ennek a folyamatnak a befejezése legalább 15 percet vesz igénybe. Újra be kell állítania az eszközt. Mindaddig, amíg megvan az iTunes jelszava, képesnek kell lennie az iPad összes vonatkozó alkalmazásának újratöltésére a használatra, de az adatokat nem állítja vissza.

Harmadik féltől származó szoftver

Vannak harmadik féltől származó szoftveres megoldások, amelyek a jelszóvédelem megkerülésével segítik az iOS-eszközök feloldását. A nem kívánt rosszindulatú programok vagy vírusfertőzések megelőzése érdekében mindig végezzen körültekintést harmadik féltől származó programokon.

A LockWiper egy olyan harmadik féltől származó program, amely megkerüli a jelszót. Telepítse a programot, és csatlakoztassa az eszközt az USB-porthoz az iPad visszaállításához. Kövesse az utasításokat, amelyek az eszközt olyan állapotba hozzák, amelyet felismerhet. Az eszköz adatai megerősítést nyernek, és a firmware frissül. Ellenőrzés után a feloldási folyamat elindul, amikor a Feloldás indítása gombra kattint. A rendszerben használandó jelszó "000000" a feloldáshoz. Miután elkészült, készítsen biztonsági másolatot az iTunesról a szokásos módon, és térjen vissza az eszköz használatára.