Az iPad tulajdonosának cseréje

Az iPad, az Apple, Inc. táblagépe megköveteli tulajdonosaitól, hogy az iTunes alkalmazást használják az eszköz beállításához és szinkronizálásához. Amikor először aktivál egy iPad alkalmazást az iTunes alkalmazásban, meg kell adnia egy nevet, amelyet az iTunes és számos más alkalmazás használhat az eszköz azonosítására. Az iTunes segítségével bármikor megváltoztathatja a felhasználókat az iPad eszközökön.

Az iPad tulajdonjogának megváltoztatása nagyon egyszerű, és miután az iTunes-fiókokat kicserélték az új tulajdonosra, a hatások azonnal megtörténnek. Számos oka van a tulajdonosváltásnak, csak győződjön meg arról, hogy nem mond le az iPad tulajdonjogáról, amíg nem biztos benne a döntés.

Az iPad tulajdonosának megváltoztatásának okai

A tulajdonosváltás történhet tartósan vagy ideiglenesen. A végleges változásokhoz a szolgáltatások teljes leállítása és a kapcsolt eszközök leválasztása szükséges. Ha eladja vagy megajándékozza a készüléket, győződjön meg arról, hogy az iPad újrakezdi az új felhasználót. Ez magában foglalja az iTunes-fiók leválasztását és az eszközön tárolt adatok törlését.

Az ideiglenes tulajdonosváltás kissé egyszerűbb, ha egyszerűen kijelentkezik az iTunes-ból és új felhasználói bejelentkezéssel. Az eszközhöz csatlakoztatott szolgáltatásokat azonban továbbra is terheljük, kivéve, ha lemondja a házirendet, vagy új szolgáltatásra továbbítja a szolgáltatást.

Végül a tulajdonosváltás folyamata egyszerű és nagyon kevés időt igényel. Általában a legidőigényesebb szempont a szolgáltatás törlése vagy átvitele mobilszolgáltatón keresztül.

Kapcsolja ki a személyes adatok szinkronizálását és törlését

Az iPad átadása előtt távolítsa el a szinkronizálást minden csatlakoztatott eszközről. A telefon, a számítógép és az óra szinkronizálva vannak az eszközzel. A kapcsolatok eltávolításához egyszerűen szüntesse meg az egyes eszközök párosítását.

Ezután törölnie kell személyes adatait. Ne töröljön manuálisan semmit, mivel továbbra is be van jelentkezve a felhőbe. A törléssel eltávolítja az adatokat a felhőből, majd más eszközökről.

Először jelentkezzen ki az iCloud és az iTunes fiókokból. Egyszerűen kattintson a Beállítások, majd a Kijelentkezés gombra a felhőkapcsolatok súlyos eltávolításához. Sok felhasználó ezen a ponton megáll és átadja a tulajdonjogot. Tegyen még egy lépést, és törölje az összes maradék adatot az iPadről.

Térjen vissza a Beállításokhoz , kattintson az Általános, majd a Visszaállítás gombra . Kattintson az Összes tartalom és beállítás törlése elemre az iPad teljes törléséhez az új felhasználó számára.

Szolgáltatás átadása

Ezen a ponton az iPad új felhasználó számára olvasható. A kezdéshez egyszerűen bejelentkezhetnek iTunes-fiókjukba. Az egyetlen elem maradt az a szolgáltatás szempont, amelyet az iPad új tulajdonosnak történő átadásához használtak .

Ha csak az iPad-et használta WIFI-n, és soha nem csatlakozott szolgáltatáshoz, akkor nincs szükség további lépésekre. Ha az iPad SIM-kártyán keresztül csatlakozik a szolgáltatáshoz, vegye ki a kártyát, és vegye fel a kapcsolatot szolgáltatójával a szolgáltatás megváltoztatásával kapcsolatban. Ha a gemkapocs végét behelyezi a SIM-tálca melletti lyukba, akkor eltávolítja a kártyát. Helyezheti a kártyát új iPadjébe, hogy egyszerűen áttegye a meglévő szolgáltatást egy új eszközre.

A SIM-kártya nélküli szolgáltatáshoz csatlakoztatott iPad telefonhívást igényel a szolgáltatóhoz a szolgáltatás bontásához vagy a szolgáltatás átadásához az új tulajdonos számára. A folyamat szolgáltatónként változik, de az ügyfélszolgálathoz történő hívás általában megoldja a változást.

Egy másik lehetőség az, hogy közvetlenül meglátogatja a szolgáltatóját. A bolti látogatások biztosítják a szolgáltatás törlését vagy átadását anélkül, hogy a folyamat telefonon történő kezelése frusztrált lenne.