A szinkronizálás kikapcsolása egy iPaden

Az iCloud automatikus szinkronizálását letilthatja az iCloud szolgáltatás letiltásával vagy az egyes adattípusok szinkronizálásának letiltásával. Az iTunes szinkronizálásának letiltásához azonban módosítania kell az iPad szinkronizálási beállításait az iTunes alkalmazásban. Kikapcsolhatja a vezeték nélküli hálózatokon keresztüli szinkronizálást az iPad számára, vagy letilthatja az automatikus szinkronizálást az iTunes alkalmazással az összes eszközön.

Tiltsa le az ICloud szinkronizálást

1

Érintse meg a „Beállítások” ikont az iPad kezdőképernyőjén a Beállítások alkalmazás elindításához.

2

Az iCloud alkalmazások listájának megnyitásához érintse meg az „iCloud” elemet. Ha le akarja tiltani az összes alkalmazás szinkronizálását az iCloud szolgáltatással, csúsztassa az „iCloud” kapcsolót „OFF” helyzetbe. Vagy ha szükséges, letilthatja az egyes alkalmazások szinkronizálását.

3

Csúsztassa a kapcsolót az „OFF” állásba minden alkalmazásnál, hogy letiltsa azt az iCloud alkalmazások listájában.

Tiltsa le az ITunes Wi-Fi szinkronizálását

1

Csatlakoztassa az iPad-et a számítógépéhez, és indítsa el az iTunes alkalmazást. Kattintson az „Eszközök” fülre, majd kattintson az iPad bejegyzésére.

2

Kattintson a jelölőnégyzet törléséhez az „Összegzés” fülre, majd a „Szinkronizálás ezzel az eszközzel Wi-Fi-n keresztül” gombra.

3

Kattintson az „Apply” gombra, majd húzza ki az iPad készüléket az USB-kábelből. Zárja be az iTunes alkalmazást.

Tiltsa le az ITunes automatikus szinkronizálását

1

Nyissa meg az iTunes alkalmazást a számítógépén, de ne csatlakoztassa az iPad készüléket az USB adatkábellel.

2

Az iTunes Szerkesztés menü elindításához nyomja meg az „Alt-E” billentyűket.

3

Kattintson a „Beállítások” elemre, majd az „Eszközök” fülre az iTunes Beállítások menü megnyitásához.

4

Kattintson a „Megakadályozza az iPodok, iPhone-ok és iPadek automatikus szinkronizálását” jelölőnégyzetet a négyzet törléséhez, majd kattintson az „OK” gombra.

5.

Zárja be az iTunes alkalmazást, majd indítsa újra az alkalmazást. Az automatikus szinkronizálás le van tiltva az iPad és más regisztrált iOS eszközök esetében.