Hogyan lehet Chase banki tranzakciókat letölteni és importálni a QuickBooks-ba

A Chase banki ügyfelek számára a QuickBooks számos hatékony eszközt kínál egy vállalkozás irányításához. Az egyik ilyen eszköz a szoftver képessége a bevételek és ráfordítások nyomon követésére, valamint a számlák szinkronban tartására a bank szoftveres rendszereivel való internetkapcsolaton keresztüli integráció révén. A Chase ügyfeleként a fióktranzakciókat egy külső fájlba tölti le, és díjmentesen importálja a QuickBooksba. Létrehozhat közvetlen kapcsolatot a Chase-hez a QuickBooks alkalmazásban, és havi díj ellenében automatikusan fogadhat tranzakciókat. Miután a tranzakciók rendelkezésre állnak, felhasználhatja az információkat a számlák egyeztetésére és a pénzügyi könyvelés egyszerűsítésére.

A Web Connect használata

1

Jelentkezzen be a Chase Online Banking oldalra (lásd: Erőforrások). Ha nem a Chase Online szolgáltatást használja fiókjainak kezeléséhez, kattintson a "Regisztráció most" gombra az online felhasználói fiók regisztrálásához.

2

Miután bejelentkezett a Chase Online-ra, kattintson az "Ügyfélközpont" fülre. Görgessen le a "Referencia Központ" elemig, és kattintson az "Aktiválja a pénzt, Quicken stb ..." linkre.

3

Kattintson a "Letöltés most (ingyenes)" gombra egy QuickBooks OFX formátumú fájl létrehozásához az asztalon, majd kattintson a "Folytatás" gombra.

4

Válassza ki azt a fiókot, amelyről letölti a tranzakciókat, majd válassza ki a tranzakciók dátumtartományát.

5.

Kattintson a "QuickBooks" választógombra, és válassza ki a használt QuickBooks verzióját a legördülő listából. Kattintson az "Exportálás" gombra.

6.

Kattintson a "Mentés" gombra, ha a rendszer kéri, és válassza ki a célmappát a fájl mentéséhez. Az Intuit azt javasolja, hogy mentse a fájlt az asztalra.

7

Nyissa meg az OFX formátumú fájlt tartalmazó célmappát. Kattintson a jobb gombbal a fájlra, és nevezze át "Filename.qbo" névre (idézőjelekkel együtt), ahol a fájlnév a letöltött fájl neve. Erre a lépésre azért van szükség, mert a QuickBooks Web Connect csak QBO formátumú fájlokat ismer fel.

8.

Nyissa meg a QuickBooks alkalmazást a számítógépén. Lépjen a "Fájl" menübe, és lépjen a "Segédprogramok", az "Importálás" és a "Web Connect fájlok ..." menüpontra. Keresse meg az asztalt, és keresse meg a Chase Online-ból letöltött OFX-formátumú fájlt. Kattintson a "Megnyitás" gombra a folytatáshoz.

9.

Válassza a „Meglévő QuickBooks-fiók használata” lehetőséget, amikor a „Bankszámla kiválasztása” párbeszédpanelen a rendszer kéri, és válassza ki fiókját a legördülő listából. Ha fiókja nem szerepel a listán, válassza az "Új QuickBooks-fiók létrehozása" lehetőséget, és írja be a nevét. Kattintson a "Folytatás" gombra.

10.

Lépjen az "Online Banking" oldalra a "Saját hivatkozások" részben, hogy áttekintse és összevethesse a fiókhoz letöltött tranzakciókat.

A QuickBooks Direct Connect használata

1

Jelentkezzen be a Chase Online weboldalra (lásd: Erőforrások).

2

Kattintson az "Ügyfélközpont" fülre, és görgessen le a "Referencia központ" -ig. Kattintson a "Pénz aktiválása, Quicken stb." Linkre.

3

Válassza a "Közvetlen hozzáférés aktiválása a PFM szolgáltatáson keresztül (9,95 USD / hó)" lehetőséget, és kattintson a "Folytatás" gombra. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a közvetlen hozzáférés beállításának befejezéséhez.

4

Nyissa meg a QuickBooks alkalmazást a számítógépén. Lépjen a "Banki" menübe. Válassza az "Online Banking", majd a "Számla beállítása az online szolgáltatásokból" lehetőséget.

5.

Válassza ki a vállalati fiókot a legördülő listából, vagy adja meg egy új fiók nevét. Kattintson a "Tovább" gombra a folytatáshoz.

6.

Görgessen lefelé, és keresse meg a "Chase" elemet a Pénzügyi intézmények legördülő listában, vagy írja be a mezőbe a "Chase" szót. Kattintson a "Tovább" gombra a fiók beállításának folytatásához.

7

Válassza a "Direct Connect" lehetőséget, majd kattintson a "Next" gombra. Jelölje be az "Igen, a fiókom aktiválva lett a QuickBooks Online Services" jelölőnégyzetet. A beállítás folytatásához kattintson a "Tovább" gombra.

8.

Adja meg a Chase Online felhasználónevét és jelszavát, amikor a rendszer kéri. Válassza ki az online fiókot a hozzáféréshez és a letöltéshez.

9.

Válassza az "Online számlák letöltése" és a "Tranzakciók fogadása" lehetőséget. Az összekapcsolási folyamat befejezéséhez kattintson a "Befejezés" gombra.