A telefon használata hitelkártya terminálként

Ha van okostelefonja - legyen az iPhone vagy Android-alapú telefon -, hordozható kártyaolvasóval használhatja hitelkártyás fizetését bárhová, ahol csak internetkapcsolatot lehet szerezni. Az okostelefon-kártyaolvasók márkás alkalmazással együtt működnek, és csatlakoztatják a telefon fejhallgató-csatlakozójához; sok márkás alkalmazás lehetővé teszi a hitelkártyaszámok beírását is. Minden szolgáltatás tranzakciónként díjat számít fel. Az, hogy melyik szolgáltatást használja, a vállalkozás sajátos igényeitől függ.

Négyzet

1

Regisztráljon egy fiókot a Square weboldalon, és szerezze be ingyenes kártyaolvasóját (link a Forrásokban). Töltse le telefonjára a Square alkalmazást; az alkalmazás támogatja az iOS és az Android telefonokat is.

2

Indítsa el az alkalmazást a telefonján, majd jelentkezzen be a Square-fiókjával. Csatlakoztassa a Square olvasót a telefonjához.

3

Írja be a megrendelésért felszámított összeget, valamint írja le a megrendelés leírását. Húzza végig a hitelkártyát a kártyaolvasón az aláírási képernyő előhúzásához - kivéve, ha a megrendelés értéke 25 USD alatt van, és a 25 USD alatti vásárlásoknál le van tiltva az aláírás. Miután megkapta az aláírást, érintse meg a "Folytatás" elemet, majd a nyugta kézbesítéséhez adjon meg telefonszámot vagy e-mail címet.

PayPal itt

1

Iratkozzon fel a PayPal Here szolgáltatásra (link az erőforrásokban). A PayPal Itt elérhető iOS és Android termékekhez, és ingyenesen kínálja az alkalmazást és a fizikai kártyaolvasót. A PayPal elküldi Önnek a PayPal Here kártyaolvasót.

2

Csatlakoztassa a PayPal Here kártyaolvasót a telefonjához, majd indítsa el az alkalmazást hitelkártyás fizetéshez. Töltse ki PayPal-fiókjának hitelesítő adatait.

3

Töltse ki a fizetési tételeket az alkalmazás segítségével, és koppintson a "Töltés" gombra. Koppintson a „Kártya” elemre, majd csúsztassa el az ügyfél kártyáját. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adjon tippet és jelentkezzen be az okostelefon képernyőjén.

4

Koppintson a "Teljes vásárlás" elemre. A vásárlók dönthetnek úgy is, hogy a nyugtát e-mailben küldik el nekik vagy elküldik nekik. Az összegeket közvetlenül a PayPal számlájára utalják át.

Intuit GoPayment

1

Töltse le és indítsa el a GoPayment alkalmazást okostelefonján; A GoPayment elérhető Android, iOS és BlackBerry telefonokhoz. Jelentkezzen be Intuit-fiókjába - ha még nincs, hozzon létre egy fiókot az Intuit-gopayment.com oldalon (link a forrásokban).

2

Érintse meg a „Beállítások” ikont az alkalmazásban. Az iOS-eszközök képernyőjének alján található; érintse meg a "Menü" gombot Android-eszközén a Beállítások gomb megtekintéséhez. Jelölje be az "Olvasó kiválasztása" gomb melletti jelölőnégyzetet, majd nyomja meg az "Olvasó kiválasztása" gombot a használni kívánt kártyaolvasó kiválasztásához.

3

Koppintson a "Fizetés" elemre. Vagy ellophatja a hitelkártyát, vagy manuálisan beírhatja az információkat. Bizonyos eszközökön a rendszer kéri, hogy először adja meg a tranzakció összegét, míg más eszközök megkérik, hogy adja meg azt az ügyfél kártya beírása vagy ellopása után.