Milyen csatlakozóba kerül a számítógép hátulján egy mikrofon?

A legtöbb számítógép rendelkezik a mikrofon, a zenelejátszók és a hangszórók aljzataival a fő egység hátulján vagy oldalán. Egyes számítógépek elején van egy további mikrofoncsatlakozó. Ezek az aljzatok a számítógép hangkártyájához vagy processzorához vannak csatlakoztatva. A legtöbb számítógépes használatra tervezett mikrofon 1/8 "csatlakozóval rendelkezik, de néhány nagyobb 1/4" csatlakozóval rendelkezik. Ha ilyen típusú, akkor csatlakoztatnia kell egy adapterhez, mielőtt csatlakoztatná a számítógépéhez.

1

Azonosítsa a számítógép hátulján található audiocsatlakozókat. Kivéve, ha a számítógépe nagyon régi, az aljzatok színkóddal zöldek a kimenethez - hangszórókhoz vagy fejhallgatókhoz - kék a vonalbemenéshez és rózsaszín a mikrofonhoz. Előfordulhat, hogy a mikrofon és a hangszóró aljzatai mellett kis képek is találhatók. A vonalbemeneti csatlakozó zenelejátszókhoz vagy más audio eszközökhöz készült.

2

Csatlakoztassa a mikrofont a mikrofon aljzathoz. Ha a mikrofon be / ki kapcsolóval rendelkezik, kapcsolja be.

3

Mutasson az egérrel a képernyő jobb szélére, mozgassa az egérmutatót lefelé, kattintson a "Keresés" gombra, és írja be a "Vezérlőpult" parancsot a Keresés mezőbe. Írja be a "hang" szót az ablak tetején található keresőmezőbe, majd kattintson a "Hang" gombra.

4

Kattintson a Felvétel fülön a "Mikrofon" elemre, és válassza a "Tulajdonságok" lehetőséget. Nyissa meg a "Szintek" fület és ellenőrizze, hogy a mikrofon nincs-e némítva. Kattintson és húzza a "Mikrofon" csúszkát a hangerő növeléséhez vagy csökkentéséhez.