A vizuális hangposta aktiválása az iPhone-on

Az új iPhone beállításának egyik első feladata a Visual Voice Mail aktiválása. Az iPhone Visual Voice Mail funkciója lehetővé teszi az alapértelmezett üdvözlet beállítását vagy az üdvözlet testreszabását, amelyet a hívók hallanak, amikor hívásaikat továbbítják hangpostára. Ha fiókjában már be van állítva a hangposta, akkor a Visual Voice Mail beállítása automatikusan aktiválódik. Ha fiókja új, akkor aktiválhatja a Visual Voice Mail eszközt.

1

Érintse meg a „Telefon” ikont az iPhone kezdőképernyőjén.

2

Érintse meg a „Hangposta” ikont az alsó tálcán a Hangposta beállítása képernyő megnyitásához.

3

Koppintson a „Beállítás most” gombra. Megjelenik a Jelszó képernyő.

4

Írja be a Visual Voice Mail jelszavát, majd érintse meg a „Mentés” elemet. Megjelenik a Jelszó megerősítése képernyő.

5.

Erősítse meg a jelszót úgy, hogy átírja azt a beviteli mezőbe. Koppintson a „Mentés” gombra. Megnyílik a Köszöntés képernyő.

6.

Érintse meg az „Alapértelmezett” opciót az alapértelmezett üdvözlet használatához, vagy koppintson az „Egyéni” elemre egy egyéni üdvözlet rögzítéséhez a hívók számára. Ha megérinti az „Egyéni” lehetőséget, megjelenik a Felvétel képernyő.

7

A személyes üdvözlet rögzítéséhez érintse meg a „Felvétel” elemet. A felvétel leállításához érintse meg a „Stop” gombot. Érintse meg a „Lejátszás” elemet a felvétel megtekintéséhez, vagy a „Felvétel” elemet az üdvözlet újrarögzítéséhez. A felvétel befejezése után érintse meg a „Mentés” opciót. A Hangposta képernyőn megjelenik egy bejegyzés az üdvözléshez, és az üdvözlés engedélyezve van. A Visual Voice Mail aktiválva van.