Az automatikus lejátszás kikapcsolása a YouTube-on

A YouTube videóinak automatikus lejátszása hasznos funkció lehet, ami azt jelenti, hogy kevesebb dologra kell kattintania vagy megérintenie, hogy egy újabb videót a Youtube-on játsszon le, miután a jelenlegi videó elkészült. De bizonyos körülmények között bosszantó is lehet, ha váratlan hangot hoz létre a telefonról vagy a számítógépről, és felemészti az akkumulátor élettartamát, a feldolgozási energiát és az adatcsomagját. Szerencsére kiválaszthatja, hogy tetszés szerint be- vagy kikapcsolja-e a YouTube videók automatikus lejátszását.

Internetes és YouTube-videó automatikus lejátszás

Az automatikus lejátszás egy olyan YouTube-szolgáltatás, amely automatikusan beállítja a sorba állítást és lejátszja egy másik videót, miután a megtekintett videó befejeződött. Ez jó módszer lehet sok érdekes videó megtekintésére, de az is bosszantó lehet, ha egy új videó lejátszása akkor kezdődik, amikor csendre számítottál, vagy egy olyan videó, amelyet nem érdekel különösebben, önmagában kezd lejátszani.

Az automatikus lejátszás alapértelmezés szerint be van kapcsolva, bár nem fog több videót lejátszani, ha mobilhálózaton van, és legalább 30 percig tétlen, vagy ha Wi-Fi hálózaton van, és legalább négy órán át.

A böngészőben a YouTube internetes verziójában egyszerűen kiválaszthatja, hogy be szeretné-e kapcsolni a YouTube Video automatikus lejátszását. Egy videó oldalon kattintson a képernyő jobb felső sarkában található kék váltógombra, ahol az automatikus lejátszásra ütemezett videók listája jelenik meg a "következő" felirat alatt.

Alternatív megoldásként rákattinthat a Beállítások ikonra, amelyet fogaskerékkel ábrázolnak, bármely internetes YouTube-videón, beleértve a YouTube saját webhelyét is, vagy beágyazva egy másik webhelyre. Ezután kattintson a kapcsoló gombra az "Automatikus lejátszás" szó mellett a funkció be- vagy kikapcsolásához.

Okostelefon alkalmazás YouTube videó automatikus lejátszás

Ha a YouTube-ot iPhone vagy Android okostelefonján vagy táblagépén használja egy alkalmazásban, akkor hasonló okokból továbbra is érdemes be- vagy kikapcsolnia az automatikus lejátszást.

Android-eszközön, miközben videót játszik le, keresse meg az automatikus lejátszásra tervezett videók "Következő" listáját. Ha a videó teljes képernyős, akkor lépjen ki a teljes képernyős módból a lista megtekintéséhez. A lista felett található egy automatikus lejátszás kapcsoló. Érintse meg az automatikus lejátszás be- vagy kikapcsolásához. Az automatikus lejátszás kikapcsolva marad.

IOS-eszközön, beleértve iPhone-t vagy iPad-et is, használjon hasonló módszert. Keresse meg a "Következő" listát egy videóoldal alján vagy a videó mellett, és érintse meg az automatikus lejátszás kapcsolót a funkció be- vagy kikapcsolásához.

Intelligens TV YouTube-videó automatikus lejátszása

Ha az okostévéden van egy YouTube alkalmazás, és be akarod kapcsolni az automatikus lejátszást, akkor lépj a YouTube alkalmazás "Beállítások" menüjébe. Keresse meg az "Automatikus lejátszás" beállítást, és a TV távirányítójával kapcsolja be vagy ki.