Hogyan állíthatjuk le az üzeneteket a Facebookon

A Facebook üzenetek a közösségi oldal privát kommunikációs formája. Alapértelmezés szerint bárkinek, aki rendelkezik Facebook-profillal, üzenetet küldhet neked, még akkor is, ha nincs a barátlistádon. Ha túl sok nem kívánt üzenetet kap nem barátoktól, módosítsa adatvédelmi beállításait, hogy csak a megerősített ismerősei küldhessenek üzenetet. 2011 augusztusától a Facebook nem engedélyezi, hogy megakadályozza barátait abban, hogy új üzenetet kezdeményezzenek.

1

Kattintson a "Fiók" linkre a Facebook képernyőjének jobb felső sarkában. Kattintson a menü "Adatvédelmi beállítások" elemére.

2

Nézze meg az adatvédelmi beállítások képernyő "Csatlakozás a Facebookon" szakaszát. Kattintson a kék "View Settings" linkre.

3

Kattintson a világosszürke ikonra az "Üzenetek küldése" csoportban. Kattintson a legördülő menü "Csak barátok" elemére. Csak a megerősített barátlistádon szereplő személyek küldhetnek üzeneteket neked. Ha meg akarja akadályozni, hogy valaki, aki jelenleg szerepel a barátlistáján, ne küldjön üzenetet Önnek, az egyetlen módja annak megakadályozása, ha nem barátkozik vele.