Az iTunes könyvtár exportálása Windows Media Player-re

Az iTunes által fejlesztett médialejátszó, amelyet az Apple fejlesztett ki, a Könyvtár segítségével szervezi az Ön hangsávjait. Ha vállalkozást vezet, a Könyvtár lehetővé teszi, hogy oktatási anyagokat szervezzen alkalmazottainak, és prezentációs anyagokat ügyfeleinek. Ha ezeket az audiofájlokat be kell vinnie a Windows Media Player könyvtárba, akkor az iTunes adathordozókat egyetlen mappába kell konszolidálnia, majd a Windows Media Playert úgy kell konfigurálnia, hogy átvizsgálja ezt a mappát, és az összes számot importálja a könyvtárába.

1

Indítsa el az iTunes alkalmazást, kattintson a "Szerkesztés" elemre, és válassza a menü "Beállítások" menüpontját.

2

Kattintson a "Speciális" fülre a Beállítások ablak tetején, majd jelölje be az "Tartsa rendben az iTunes Media mappát" és a "Fájlok másolása az iTunes Media mappába könyvtárba történő felvételkor" jelölőnégyzeteket.

3

Válassza ki az elérési utat az "iTunes Media mappa helye" mezőben, majd nyomja meg a "Ctrl-C" billentyűt a vágólapra másolásához. Kattintson az "OK" gombra az új beállítások alkalmazásához és mentéséhez.

4

Kattintson a "Fájl" elemre, válassza a "Könyvtár" elemet, majd kattintson a "Könyvtár rendezése" elemre. Jelölje be a "Fájlok konszolidálása" jelölőnégyzetet, és kattintson az "OK" gombra az iTunes könyvtár összes médiafájljának az iTunes Media mappába másolásához. A teljes iTunes könyvtár mostantól az "iTunes Media mappa helye" mezőben felsorolt ​​mappába van konszolidálva.

5.

Indítsa el a Windows Media Player alkalmazást, kattintson a "Szervezés" elemre, válassza a "Könyvtárak kezelése" lehetőséget, majd a "Zene" lehetőséget. Megjelenik a Zenekönyvtár helyei ablak.

6.

Kattintson a "Hozzáadás" gombra egy fájlböngésző megnyitásához, kattintson egyszer a tetején lévő címsoron belül az alapértelmezett elérési út kiválasztásához, és nyomja meg a "Ctrl-V" billentyűt az iTunes Media mappa elérési útjának helyettesítéséhez. Nyomja meg az "Enter" billentyűt a Média mappába való navigáláshoz, majd az "Mappát is" gombra kattintva adja hozzá a mappát a Windows Media Player által felügyelt mappák listájához.

7

Kattintson az "OK" gombra az összes dal importálásához az iTunes Media mappából a Windows Media Player programba. Az "Médiatár frissítése" üzenet mindaddig megjelenik a Windows Media Player jobb alsó sarkában, amíg az összes médiafájlt be nem importálja a könyvtárba.