Hogyan lehet archivált leveleket találni a Gmailben

Az üzenetek archiválása a Gmail e-mail kliensben lehetővé teszi a fontos üzleti e-mailek megőrzését anélkül, hogy azok megjelennének a Beérkező levelek mappában. Miután archivált egy e-mailt, nem igazán nyilvánvaló, hová költözik az üzenet, ami problémát okozhat, ha archivált üzenetet kell találnia. A Google nem tárolja az archivált üzeneteket a saját külön mappájukban, hanem inkább egy címkére helyezi át, amelyet általában az e-mail fiókjában található összes üzenet megjelenítésére használnak.

1

Kattintson a "Minden levél" címkére, amely a Gmail-fiók bal oldalsávján található. Ha látja ezt a címkét, kattintson a "Tovább" gombra további címkék megjelenítéséhez.

2

Keresse meg az archivált üzenetet az összes megjelenített e-mail között. A Google az összes üzenetet a beérkezett sorrendben jeleníti meg, és az archivált üzenetre nem lesz feltüntetve a "Beérkező levelek" címke.

3

Kattintson az archivált üzenetre annak megnyitásához és a tartalom megtekintéséhez. Alternatív megoldásként kattintson az üzenet bal oldalán található mezőre, majd az "Áthelyezés a Beérkező levelek mappába" gombra kattintva az üzenetet az archívumból visszahelyezheti a beérkező levelek közé.