Roadrunner webmail hozzáadása az Outlookhoz

Ha vállalkozása a RoadRunnert használja internetes szolgáltatóként, a csomag egy vagy több e-mail fiókot tartalmaz. Miközben ellenőrizheti e-mailjét a szolgáltató webhelyén, felveheti fiókját az Outlookba is, hogy egy helyen ellenőrizhesse a RoadRunnert és más e-mail szolgáltatók fiókjait. Ha több RoadRunner e-mail címmel rendelkezik, mindezek hozzáadása az Outlookhoz jelentős időt takaríthat meg.

1

Kattintson az Outlook "Fájl" gombra, majd a jobb oldali ablaktáblában kattintson a "Fiók hozzáadása" gombra. Kattintson a "Kiszolgálóbeállítások vagy további kiszolgálótípusok kézi konfigurálása" elemre, mivel a RoadRunnernek kézi konfigurációra van szüksége.

2

Válassza ki az "Internet E-mail" lehetőséget fióktípusként. Írja be teljes nevét és RoadRunner e-mail címét az első két mezőbe.

3

Kattintson a "Fióktípus" legördülő listára, és válassza a "POP3" lehetőséget. Írja be a "pop-server.domain.rr.com" bejövő e-mail kiszolgálót, az "smtp-server.domain.rr.com" pedig kimenő szervert, helyettesítve a "domain" szót az e-mail címében látható állapot rövidítéssel.

4

Írja be RoadRunner felhasználónevét és jelszavát a következő mezőkbe. Jelszó mentéséhez kattintson a "Jelszó megjegyzése" jelölőnégyzetre.

5.

Kattintson a "Tovább" gombra a RoadRunner megfelelő beállításainak ellenőrzéséhez. Kattintson a "Bezárás" és a "Befejezés" gombra a RoadRunner hozzáadásának befejezéséhez az Outlook programhoz.