A SIM-kártya megnyitása iPhone 4-en

Az előfizetői azonosító modul - SIM - tartalmazza a vezeték nélküli szolgáltató hálózatához való csatlakozáshoz használt információkat az iPhone 4 készülékről. Ha cége iPhone-jának viszonteladását tervezi, akkor távolítsa el a SIM-kártyát a potenciálisan érzékeny információk védelme érdekében. Az iPhone-ok viszonteladása segíthet a költségek jelentős részének megtérülésében, és megtarthatja Önt és munkatársait a legújabb technológiai eredmények felhasználásával.

1

Egyenesítse ki a gemkapocs egyik végét. Használjon egy kicsi gemkapcsot, amely elég kicsi huzalból van kialakítva ahhoz, hogy elférjen a SIM-tálca keskeny lyukán. Az Apple egy speciális SIM-eltávolító eszközt is kínál.

2

Keresse meg a SIM tálcát az iPhone 4 jobb oldalán. Ez egy süllyesztett, lekerekített téglalapként látható, belső lyukkal.

3

Helyezze a kiegyenesített gemkapocs vagy az Apple SIM-eltávolító eszköz végét a lyukba. Ez megkezdi a mikro-SIM-kártyát tartalmazó SIM-tálca kinyomását a telefon testéből.

4

Enyhén nyomja meg az ujjai között a SIM-tálcát. Vegye ki a mikro-SIM-kártyát tartalmazó SIM-tálcát az iPhone készülékből.

5.

Vegye ki a mikro-SIM-kártyát a SIM-tálcából. Ha másik mikro-SIM-kártyára cserél, győződjön meg arról, hogy a mikro-SIM-kártya arany felülete lefelé néz. Helyezze vissza a SIM-tálcát, és nyomja be az iPhone házába, amíg az reteszelődik.