A Windows Media Player 10 letöltése a 32 bites Vista rendszerre

A Windows Media Player 10 a Microsoft médialejátszó szoftverének egy régebbi verziója, amely 2006-ból származik. Ha WMP10-et szeretne telepíteni a vállalata számítógépeire, le kell töltenie a telepítő szoftvert. Kora miatt előfordulhat, hogy ez a szoftver nem működik megfelelően 32 bites Windows Vista rendszereken, ha nem fut kompatibilitási mód.

1

Nyissa meg a kívánt webböngészőt, és lépjen a Windows Media Player 10 letöltési oldalára (a link a Resources-ban érhető el).

2

Kattintson a "Folytatás" gombra a letöltési oldalon.

3

Kattintson a "Folytatás" gombra az Eredeti Windows ellenőrzési eszköz letöltéséhez.

4

Keresse meg a "Genuine Windows Validation" eszközt, miután letöltötte, és kattintson duplán a futtatásához. Ha a rendszer kéri a program futtatásának megerősítését, válassza az "OK" lehetőséget.

5.

Másolja és illessze be a megadott ellenőrző kódot az érvényesítési kód szövegmezőjébe a program által. A kód megjelenik, amint a program fut. Másolja a kódot, vagy kattintson a "Másolás a vágólapra" gombra a kód másolásához, és illessze be a letöltési oldal érvényesítési kód mezőjébe. Kattintson az "Érvényesítés" gombra.

6.

Kattintson a "Letöltés" gombra, és mentse a telepítő programot a számítógépére.

7

Keresse meg és kattintson duplán a telepítőprogramra a telepítés megkezdéséhez. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Media Player 10 telepítéséhez.