Hogyan lehet bezárni a Sprint-fiókot

Ha Sprint-ügyfél vagy, és át akarja adni a fiókját egy másik mobiltelefon-szolgáltatóhoz, akkor az adott szolgáltatóval működjön együtt a szám portolásakor. Ez általában automatikusan megszünteti a Sprint szolgáltatását, de ne feledje, hogy tartozhat előrehozott felmondási költségekkel, ha vannak ilyenek a fiókjában. Ha egyszerűen le akarja mondani a Sprint szolgáltatást, és nem bánja, ha elveszíti a társított telefonszámot, forduljon telefonon a Sprinthez, vagy lépjen be egy Sprint üzletbe segítségért.

Telefonszámának hordozása

Ha elégedetlen a Sprint mobiltelefon-szolgáltatásával, vagy csak azt gondolja, hogy jobb ajánlatot kaphat egy rivális szolgáltatótól, érdemes törölnie a Sprint-fiókot, és regisztrálnia kell új szolgáltatásra. Amikor ezt megteszi, gyakran meg kívánja őrizni ugyanazt a telefonszámot vagy telefonszámokat, hogy az emberek továbbra is felvegyék Önnel a kapcsolatot az általuk ismert számokon, és felismerjék a telefonszámot a hívófél-azonosítón, amikor telefonál vagy SMS-t küld.

Telefonszámának egyik szolgáltatóról a másikra történő áthelyezésének a folyamatot hívják a szám portolásának , és erre a szövetségi előírások vonatkoznak. Ha új szolgáltatóra vált, említse meg, hogy a Sprint számát vagy számait át kívánja adni, és megadja a számokat és a hozzájuk tartozó PIN-kódokat. Gyakran néhány perc vagy óra alatt használhatja a hordozott számokat az új telefonjával és szolgáltatásával, és ezt egyetlen munkanapon belül képesnek kell lennie.

A telefonszám áthelyezése előtt ne törölje a régi szolgáltatást

Ne törölje a régi szolgáltatást a meglévő számok átvitele előtt, mert előfordulhat, hogy a szolgáltatás törlését követően nem tudja megtartani a számokat. A szám portálása után forduljon régi szolgáltatójához, ha számlázási kérdése van. Ha előrehozott felmondási díj van, vagy tartozása van a telefonján, akkor lehet, hogy ezt a végső számlázási kimutatáson kell fizetnie, valamint bármi mást, amivel tartozik a szolgáltatónak. Egyes mobiltelefon-társaságok fizetik a korai felmondási díjakat, amikor áttérnek a szolgáltatásukra.

A fuvarozó nem tagadhatja meg a számának a rendszeréből történő kikapcsolását, mert tartozik a cég pénzével.

A Sprint mondjon le egy sort

Bizonyos esetekben több telefonvonal állhat rendelkezésre a mobiltelefon-csomagban, mint amire szüksége van. Lehet, hogy üzletkötetei vannak olyan alkalmazottak számára, akik már nem dolgoznak Önnek, vagy családi tervekkel vonalon állhat rokonok rendelkezésére, akik azóta saját telefonos szolgáltatást kaptak. Bizonyos esetekben érdemes megszakítani az egyetlen vonalat, ha új szolgáltatóhoz költözik, és új számot szeretne, vagy ha másik országba költözik.

Akár egy, akár több sort zár le, hívja az aktuális Sprint törlési számot a vállalat honlapján közzétett módon, vagy tárcsázza a 2 * -t a Sprint telefonján. Beszéljen egy képviselővel arról, hogy mely vonalakat kívánja törölni, és állapítsa meg, hogy tartozik-e valamilyen korai felmondási költséggel. Érdemes megerősíteni, hogy mi lesz a végszámláján. Ne feledje, hogy ha nem * Sprint telefonról tárcsázza a 2 * -ot, akkor nem a megfelelő helyre kerül.

Általában meglátogathat egy Sprint üzletet is, ha segítségre van szüksége egy vagy több telefonvonal törléséhez.

Kártyás számlák kezelése

Ha előre fizetett telefonja van a Sprinttől, és nem használja, akkor lehet, hogy nem kell hivatalosan lemondania a szolgáltatást, hacsak nem szeretné egy másik szolgáltatóhoz továbbítani a számot.

Ha egyszerűen el akarja hagyni a számot, gyakran egyszerűen megvárhatja a szolgáltatás lejártát, és nem fizethet egy újabb szolgáltatásért. Győződjön meg arról, hogy fiókja nincs konfigurálva a hitelkártya vagy bankszámla automatikus terhelésére, és bármilyen kérdése van, hívja a Sprint törlési számát.