Megváltoztathatja az eBay nevét anélkül, hogy megváltoztatná a profilokat?

Az eBay eladójaként bizonyos módosításokat végezhet a fiókjában. Az egyik a fiók neve vagy moniker, amelyet megváltoztathat anélkül, hogy befolyásolná a profilját vagy a fiók beállításait. Az Ebay a fióknevedre vagy monikeredre hivatkozik, mint felhasználói azonosító, és útmutatást nyújt a megváltoztatásához.

Azonosító módosítása

Lépjen az eBay honlapjára, és kattintson a „My eBay” gombra. Jelentkezzen be felhasználói azonosítójával és jelszavával a „Bejelentkezés” oldalon. Kattintson a „Fiók” fülre és a „Személyes adatok” linkre. Miután megjelennek az oldalak, kattintson a felhasználói azonosító melletti „Szerkesztés” linkre annak megváltoztatásához.

Körülmények

Új felhasználói azonosítójának csak betűket, számokat, csillagokat, pontokat, kötőjeleket vagy aláhúzásokat tartalmazhat. Nem lehet rövidebb, mint hat karakter. Felhasználói azonosítója nem tartalmazhat e-mail cím elemeket, egymást követő aláhúzásokat, illetlenségeket, más védjegyét vagy márkáját, egyes számokat megelőző e betűt vagy az eBay nevet. Nem írhat kötőjelet, aláhúzást vagy pontot az új felhasználói azonosító elején vagy végén.

Utóhatás

A felhasználói azonosító megváltoztatásakor a fiók összes információja - beleértve a tagok állapotát, a profiladatokat és a visszajelzési pontszámot - változatlan marad. Az egyetlen dolog, amit megváltoztat, a moniker lesz, amely mellett a következő 30 napban egy „Módosított azonosító” ikon látható. Ebben az időszakban az eBay-tagok nem használhatják a régi azonosítót.

Tippek

Ne feledje, hogy a felhasználói azonosítóját 30 napos időszak alatt csak egyszer módosíthatja.