Hogyan lehet nem iTunes zenét elhelyezni iPhone-on

Akár üzleti útján zenét hallgat, akár iPhone készülékét használja, vagy az iPhone zenei képességeit kell használnia a munkához kapcsolódó hangok hallgatásához, az iTunes-ban értékesíthető zenén túl számos lehetőség kínálkozik. Míg az iPhone és az iTunes együtt működnek, Ön nincs bezárva az iTunes Store DRM által védett AAC zenéjébe. Az iPhone többféle hangtípust támogat, beleértve az MP3, AAC, AIFF, WAV, M4A és olyan Audible formátumokat, mint az AAX.

Hangfájlok használata

1

Döntse el, milyen fájlokat ad hozzá az iTunes-hoz. Ha rendelkezik audio CD-kkel, amelyeket át akar másolni az iPhone készülékére, helyezze be a CD-t a számítógépébe, és nyissa meg az iTunes alkalmazást. Kattintson az oldalsávon található CD-re, jelölje be az összes importálni kívánt dal melletti jelölőnégyzetet, majd kattintson az "CD importálása" gombra. Az importálás után az összes dal hozzáadódik az iTunes könyvtárához, és ugyanúgy hozzáadható az iPhone készülékéhez, mint a többi zenefájl.

2

Add hozzá a zenefájlokat, ha fájlokat használsz CD-ről származó zene helyett. A zene hozzáadásához iTunes könyvtárához DRM-mentesnek kell lennie; ha például DRM-védett WMA fájlokkal rendelkezik, akkor azok nem fognak működni. Nyissa meg a Fájl menüt, és válassza a "Fájl hozzáadása a könyvtárhoz" vagy a "Mappa hozzáadása a könyvtárhoz" lehetőséget, attól függően, hogy mennyi zenét tölt fel és hogyan tárolja.

3

Válassza ki az importálni kívánt fájlt vagy mappát, és kattintson a "Megnyitás" gombra.

4

Csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógépéhez. Csatlakozás után megjelenik az iTunes oldalsávjában.

5.

Másolja át a dalokat az iPhone készülékére. Ha az iPhone-t úgy állította be, hogy szinkronizálja az iTunes alkalmazással, csak ellenőrizze, hogy az új fájlok be vannak-e jelölve a jelölőnégyzet segítségével, és állítsa be iPhone készülékét szinkronizálásra. Ha nem használja a szinkronizálást, húzza át az iTunes könyvtárból származó fájlokat az iPhone-ra az oldalsávon.

6.

Húzza ki az iPhone készülékét, ha zenét szeretne hallgatni a készüléken.