A GoDaddy webes levelek összekapcsolása egy Android rendszerrel

Három módon kapcsolhat össze GoDaddy webes e-mail fiókjaival bármelyik domainjéhez Android-eszközéről. Böngészhet a GoDaddy webalapú munkaterület eszközbe az Android böngészőben, letöltheti és telepítheti az ingyenes GoDaddy Mobile alkalmazást a Google Playről, vagy konfigurálhatja a készlet Android e-mail alkalmazását a GoDaddy-fiókok IMAP vagy POP3 szerverbeállításaival. . Ha az alapértelmezett Android E-mail alkalmazást konfigurálja a GoDaddy e-mail fiókokkal, akkor az integrált Android E-mail alkalmazásban kezelheti GoDaddy-fiókjait a többi konfigurált fiókjával együtt.

Böngésző

1

Koppintson az „Alkalmazások” ikonra az Android készülék kezdőképernyőjén, majd érintse meg az „Internet” ikont a webböngésző alkalmazás elindításához.

2

Érintse meg a címsáv belsejét, majd írja be a GoDaddy munkaterület bejelentkezési URL-jét (lásd az Erőforrások linket). Nyomja meg az „Enter” gombot.

3

Érintse meg az „Emlékezzen rám” jelölőnégyzetet a hitelesítő adatok mentéséhez a böngészőben.

4

Írja be a GoDaddy e-mail címét és jelszavát a megfelelő mezőkbe, majd érintse meg a „Bejelentkezés” lehetőséget. Megnyílik a GoDaddy Webmail beérkező üzenetei a böngészőben.

GoDaddy Mobile

1

Érintse meg az „Alkalmazások” fület az Android kezdőképernyőjén az Alkalmazások menü megnyitásához.

2

A Google Play elindításához érintse meg a „Play Store” ikont.

3

Koppintson az „Alkalmazások” ikonra, majd a „Keresés” ikonra.

4

Írja be a „GoDaddy” kifejezést (az idézőjelek nélkül) a Keresés mezőbe. Gépelés közben megjelenik a GoDaddy Mobile alkalmazás bejegyzése. Érintse meg a „GoDaddy Mobile” bejegyzést a részletek képernyő megnyitásához.

5.

Koppintson a „Telepítés” elemre, majd az „Elfogadás” elemre az alkalmazásengedélyek engedélyezéséhez. Az alkalmazás letölt és telepít az Androidra.

6.

A GoDaddy Mobile elindításához érintse meg a „Megnyitás” gombot.

7

Írja be a GoDaddy e-mail címét és jelszavát a megfelelő mezőkbe. Érintse meg a „Tartson bejelentkezve” jelölőnégyzetet a hitelesítő adatok mentéséhez.

8.

Érintse meg az „Ugrás” vagy „Hozzáférés a fiókjához” lehetőséget a rendelkezésre álló opciótól függően. A GoDaddy postaládája megnyílik az alkalmazásban.

Android Email App

1

Érintse meg az „E-mail” ikont a kezdőképernyőn vagy az alkalmazásmenüben az E-mail alkalmazás elindításához Android-eszközén.

2

Nyomja meg a „Menü” gombot, majd koppintson a „Fiókok” elemre.

3

Nyomja meg a „Menu” gombot, majd érintse meg a „Account hozzáadása” elemet. Megnyílik az Új e-mail fiók képernyő.

4

Írja be a GoDaddy e-mail címét a Felhasználónév mezőbe, majd írja be jelszavát a Jelszó mezőbe. Koppintson a „Tovább” gombra.

5.

Érintse meg az „IMAP” opciót, ha fiókjában engedélyezve van az IMAP. Ellenkező esetben kattintson a „POP3” gombra.

6.

Írja be újra a GoDaddy e-mail címét az E-mail cím mezőbe.

7

Írja be a „pop.secureserver.net” (idézőjelek nélkül) kifejezést a Bejövő kiszolgáló mezőbe és a „110” (idézőjelek nélkül) a Port mezőbe, ha a POP3 lehetőséget választotta. Írja be az „imap.secureserver.net” (idézőjelek nélkül) kifejezést a Bejövő kiszolgáló mezőbe, és a „143” (idézőjelek nélkül) a Port mezőbe, ha az előző lépésben az IMAP lehetőséget választotta. Koppintson a „Tovább” gombra.

8.

Írja be az “smtpout.secureserver.net” kifejezést (idézőjelek nélkül) a Kimenő szerver mezőbe. Írja be a „80“ (idézőjelek nélkül) kifejezést a Port mezőbe.

9.

Érintse meg a „Bejelentkezés megkövetelése” jelölőnégyzetet, és írja be még egyszer az e-mail címét és a jelszavát. Koppintson a „Tovább” gombra.

10.

Írja be a fiók nevét a Fiók neve mezőbe, majd koppintson a „Kész” gombra. A GoDaddy e-mail fiókja konfigurálva van. Tesztelje fiókját e-mailek küldésével és fogadásával Android-eszközéről.