Pólónyomó gép vásárlása

Ha a pólónyomtató cég megalapítása a radarján van, néhány lépést meg kell tennie a sikeres vállalkozás elindításához. Az egyik legfontosabb döntése a nyomdagép megvásárlása. Ez a kereskedelem egyik legfontosabb eszköze, ezért biztos lehet benne, hogy azt vásárolja meg, amire szüksége van céljainak eléréséhez.

A nyomtatási módszerek típusai

Többféle módon adhat művészetet és díszítést egy pólóhoz. A legelterjedtebbek közé tartoznak a transzferek, a hímzés és az applikáció, a szitanyomás és a legújabb módszer - közvetlenül a ruhadarabra - vagy a DTG. Mindegyik módszerhez külön gépre van szükség, mert nagyon eltérő nyomtatási módszerekkel rendelkeznek. Például egy ruhadarab hímzéséhez szükség van egy hímzőgépre, amely egy speciális típusú varrógép, de az átviteli módszerrel olyan nyomtatóra van szükség, amely kiváló minőségű tintákkal képes nyomtatni, és amely ellenáll egy ruhadarab melegének. nyomja meg.

A DTG nyomtatás olyan gép, amely kiszedi a közvetítőt. Ahelyett, hogy a rajzot transzferpapírra nyomtatná, majd a mintát a papírról a ruhadarabra helyezné, a képet közvetlenül a ruhára nyomtatják.

Válassza ki a nyomtatási módot

A helyes nyomtatási módszer kiválasztásában kulcsfontosságú annak eldöntése, hogy mit szeretne nyomtatni az ingekre, és hogyan szeretné kinézni az eredményt. Ha olyan virágos nyomatokat vagy dekoratív mintákat szeretne, amelyek az ingből állnak, akkor hímzés vagy rátét lehet a helyes út. Ha újszerű ingeket szeretne készíteni okos mondásokkal, akkor a transzferek lehetnek a legjobb megoldás.

Ha azt szeretné, hogy a nyomtatás és az átvitel egy kombinált lépés legyen, akkor a DTG kipróbálása lenne a megfelelő lépés az Ön számára. Amíg ezt a döntést hozza, célszerű a költségvetését szem előtt tartani. Ezeknek a módszereknek az indítási költségei nagymértékben változnak, ezért ha szigorú költségvetéssel rendelkezik, akkor azt a módszert kell választania, amely megfelel az Ön pénzügyi követelményeinek.

A nyomdagépek árazás

A képek nyomtatásának árai a módszerek között nagyban eltérnek. A legolcsóbb módszer, a nyomtatási szűrés több száz dollárért képes elindítani és futtatni, mivel egyszerűen csak tintára van szüksége, és a tintának a ruhára való átviteléhez használt speciális képernyőkre van szüksége. A transzfernyomtatás lenne a következő legdrágább, egy nyomtató több száz dollártól több ezer dollárig terjedhet, attól függően, hogy tintasugaras nyomtatót vagy lézernyomtatót választ. A legdrágább módszer a DTG, amelynek gépei 14 000 dollár körül kezdődnek, és 80 000 dollárt tesznek ki.

Minden módszerrel változó fokú képességekkel rendelkezik. a szitanyomtatás kiváló az alapvető levélnyomtatáshoz vagy egyszínű képhez. A transzfernyomás lehetővé teszi a kreatívabb mozgásteret, de hőprést is igényel, hogy a kép a ruhára kerüljön. A DTG közvetlenül a ruhára nyomtat, de nyilvánvalóan ez a legdrágább út.

Hol lehet nyomtatógépeket vásárolni

Nyomdagépeket online vásárolhat, de általában vannak helyi opciók is. Bármelyik útvonalat is választja, érdemes egy jó hírű vállalatot választania, amely garanciát vállal felszerelésére. Ideális olyan cégtől is vásárolni, amely a választott nyomtató tartozékait is szállíthatja, kevesebb az esély arra, hogy olyan nyomtatót kapjon, amely nem kompatibilis a nyomtatóval, vagy olyan nyomtatóval, amely nem képes befogadni a túlméretezett papírokat használni szeretné.

Kiszervezési opciók nyomtatása

Ha a design elemre kíván összpontosítani, és nem aggódik a nyomtatás önmaga miatt, akkor kiszervezheti a nyomtatást egy másik vállalatra, például a Cafe Press-re vagy a Society 6-ra. Ez csökkentené a rezsiköltséget és a berendezés költségeit a minőség feláldozása nélkül. Ez növelheti az ingek árát, különösen, ha kis tételeket rendel, de az enyhe áremelkedés megérheti vásárlóit, ha kiváló minőségű, kiváló formatervezésű ingeket gyárt.