Hogyan érhetem el az archívumaimat a Gmailben

A Google Gmail egy ingyenes, webalapú e-mail szolgáltatás. Mint minden webes postai szolgáltatás, úgy a Gmailt is bárhonnan elérheti internetkapcsolattal. Az egyik szolgáltatás, amelyet a Gmail kínál, az Archívum, amely egy állandóan ingadozó postaládában tárolhatja azokat az e-maileket, amelyeket meg szeretne őrizni, de amelyeket nem szeretne fenntartani. Kétféleképpen érheti el Gmail-archívumát - közvetlenül a menüből nyithatja meg, vagy adott címkéket adhat a kereséshez.

Nyissa meg közvetlenül az Archívumot

1

Jelentkezzen be Gmail-fiókjába (lásd: Erőforrások).

2

Az összes e-mail kategória megjelenítéséhez kattintson a bal oldali oszlopban található "Tovább" linkre.

3

Kattintson az "Archívumok" linkre az archívumában található összes e-mail megjelenítéséhez. Az oldal tetején található "Keresés" mezőbe automatikusan beilleszt egy címke parancsot, így kereshet egy adott e-mailt az Archívumban.

Az összes levél megtekintése

1

Jelentkezzen be Gmail-fiókjába.

2

Kattintson a "Tovább" gombra a bal oldali oszlopban, majd kattintson az "Összes levél" elemre. Az összes e-mail megjelenik a képernyőn.

3

Írja be a keresőmezőbe az "Archívum" szót, mielőtt beírna egy keresőszót. A mező automatikusan hozzáfűzi a "label" parancsot. Ez korlátozza az e-mailes kereséseket az archívumokra.