A gyakran használt üzleti szoftverek listája

Kisvállalkozás vezetése komoly üzlet. Minden munkához megfelelő eszközre van szüksége, ha hatékony és eredményes lesz a műveletek végrehajtása során. Sok apróság jár a kisvállalkozások hatékony működésében, függetlenül attól, hogy milyen iparágban van. Szerencsére a kisvállalkozások tulajdonosainak és vezetőinek az az előnye, hogy a technológia dicsőségének napjaiban élnek, ahol minden üzleti szükséglethez léteznek szoftverek .

Vállalkozás tulajdonosaként továbbra is sok kalapot kell viselnie, de a különböző típusú üzleti szoftverek segíthetnek a munkában. Nézze meg az üzleti szoftveralkalmazások lehetőségeit.

Számviteli szoftver típusai

QuickBooks

A QuickBooks egy átfogó könyvelési szoftvercsomag, amely tartalmazza az összes modult, amelyre szüksége van a kisvállalkozások számviteli funkcióinak végrehajtásához. Sok kisvállalkozásban ismerős és alapanyag. A fogás az, hogy a QuickBookokat meg kell vásárolni és telepíteni kell az irodai hálózatra.

Xero

A Xero egy teljes és robusztus szoftvercsomag az üzleti könyvelés minden igényéhez. A fő különbség a QuickBooks és az között, hogy mindent a felhőben tárolnak, ami azt jelenti, hogy semmit sem kell letöltenie vagy telepítenie az irodai számítógépekre, és bárhonnan elérhető internetkapcsolattal.

FreshBooks

A FreshBooks számviteli szoftver átfogó és elsősorban a szolgáltatóipar kisvállalkozásai számára készült.

Hullám

A Wave egyedülálló előnye, hogy teljesen ingyenes. Rengeteg funkciót kínál, beleértve a számlázást, a könyvelést, a bérszámfejtést és még sok minden mást.

Weboldal készítő szoftver

WordPress

A WordPress a világ webhelyeinek több mint felét biztosítja, így bevált lehetőség azok számára, akik robusztus és alkalmazkodó weboldalt szeretnének létrehozni, amely idővel javítható. Több ezer ingyenes és prémium téma közül választhat, amelyek egyedi és professzionális megjelenést kölcsönöznek webhelyének.

Tértér

A Squarespace egy átfogó webépítő eszköz, amely professzionális témákkal rendelkező lenyűgöző weboldalakat hozhat létre.

Shopify

A Shopify kifejezetten azoknak az e-kereskedelmi vállalkozásoknak készült, amelyek teljes online áruházat akarnak építeni. Ezzel a szolgáltatással a boltját a Shopify platformon építi fel, és mindent kezel a marketing és fizetési lehetőségektől a platformon történő szállításig.

Fizetési tranzakciós szoftver

PayPal

Az online fizetésekről a PayPal a világ legnagyobb platformja. Ezzel elfogadja a PayPal-on keresztül teljesített fizetéseket és az online áruház hitelkártyás fizetéseit. A fizetési platform a biztonságtól és a feldolgozástól a kompatibilitási problémákig mindent kezel.

Csík

Telepítsen egy pénztárbővítményt online áruházába a Stripe segítségével, hogy kihasználhassa a platform által támogatott különféle fizetési formák előnyeit.

A marketing szoftver típusai

HubSpot

A HubSpot egy teljes értékű marketingcsomag, amely mindenféle csomagot kínál, ideértve az ügyfélkapcsolat-kezelést (CRM), az értékesítést és még sok minden mást, hogy segítsen Önnek megbízható marketingplatformot építeni az ügyfelek számára.

InfusionSoft

Az InfusionSoft egy automatizálási szoftver, amely mind az értékesítést, mind a marketinget, mind a különböző CRM-feladatokat kezeli, beleértve az ólomgyűjtést és a konverziókat.

Marketo

A Marketo egy all-inclusive marketing csomag, amely szinte mindent kezel és automatizál, a leadek kezelésétől az e-mail marketingig.

E-mail marketing szoftver

AWeber

Tervezzen egyedi e-mailes marketing kampányokat és automatizálja azokat az AWeber segítségével. Ez magában foglalja az olyan webhelyekkel való integrációt, mint a WordPress, még nagyobb sokoldalúság érdekében.

MailChimp

A MailChimp egy e-mailes marketing kampány létrehozási és automatizálási szolgáltatás, amelyet a kampányok testreszabásához, valamint a Shopify és más e-kereskedelmi platformokhoz történő integrálásához használ.

Állandó kapcsolat

A Constant Contact drag and drop modelljével az automatizálással és a valós idejű jelentésekkel együtt sablonokat használhat hatékony e-mailes marketing kampányok létrehozásához.

Közösségi média marketing szoftver

TweetDeck

Maradjon a legfrissebb hírek között a Twitteren a TweetDeck segítségével. Használja hashtagek és keresések létrehozására, valamint riasztások fogadására, amikor új tartalom jön létre a webhelyen.

Puffer

A Buffer egy olyan létrehozó és ütemező eszköz, amelyet vonzó tartalom létrehozására használnak, majd közzéteszik azokat a közösségi média platformokon, például a Twitteren, az Instagramon és a Pinteresten.

Hootsuite

A Hootsuite egy minden az egyben közösségi média marketing eszköz, amellyel meghallgathatja, mi a legfrissebb és mi nem a közösségi médiában, valamint létrehozhatja és ütemezheti tartalmát az összes közösségi oldal közzétételére. Ez magában foglalja a jelentéstételi funkciót a társadalmi jelenlétének menet közbeni elemzéséhez.

Reklámkampány-szoftver

OutBrain

Az OutBrain segítségével több embert érhet el a kattintásonkénti fizetés (PPC) kampányain keresztül az internet egyik legnagyobb webhelyén, beleértve a CNN-t és a Forbes-t is.

AdWords

Hozzon létre keresési marketing kampányokat a szöveges keresésekhez az AdWords segítségével. Ön teljes mértékben ellenőrzi a hirdetési költségeket, mert a marketingkampány a költségkeretétől függ. Kiválaszthatja azokat a kulcsszavakat, amelyekre licitálni szeretne, és dönthet a hirdetések pontos célzási paramétereiről.

Bing hirdetések

A Bing Ads segítségével keresési marketing kampányokat hozhat létre a Bing keresőmotor találati oldalain, ami nagy értéket jelent Önnek.

SEO és tartalommarketing szoftver

Moz

A Moz egy hatékony eszköz, amely egyszerűen és hatékonyan eligazítja az online fizetett hirdetési és keresési marketing világát.

Contents

Folyamatosan segít a tartalommarketingben azáltal, hogy szabadúszók segítségével generál és hajt végre tartalmat az Ön nevében.

SumoMe

A SumoMe hatékony internetes elemzéseket kínál, amelyek segítenek optimalizálni a céloldalakat, növelni a közösségi megoszlást és e-mail listákat készíteni az e-mailes marketing kampányaihoz.

Ügyfélszolgálati szoftver

Értékesítési erő

A SalesForce rengeteg funkcióval rendelkezik, beleértve az automatizálást és a termelékenységi funkciókat, hogy segítse az ügyfélszolgálati csapatot abban, hogy ügyfeleit megbecsüljék.

Zendesk

A Zendesk egy átfogó eszköz, amely hatékony ügyfélszolgálati megoldást kínál Önnek, amely nemcsak jobb ügyfélszolgálatot tud nyújtani ügyfeleinek, hanem adatokat szolgáltat az ügyfelek elkötelezettségéről, amelyek segítségével javíthatja ügyfélszolgálatát.

Kommunikációs és üzenetküldő szoftver

Skype

A Skype egy video- és hanghívó eszköz, valamint egy üzenetküldő platform. Csapata sok csatornán keresztül használhatja a kapcsolatot egymással és az ügyfelekkel, beleértve a VoIP-t, a vezetékes és a mobilhívásokat.

Laza

A Slack a csapat kommunikációjára és együttműködésére összpontosít olyan speciális csatornák létrehozásával, amelyek megfelelnek az egyes részlegeknek és projekteknek.

Projektmenedzsment szoftver

Alaptábor

A Basecamp egy hatékony produktivitási alkalmazás, amely lehetővé teszi az egész csapat számára, hogy együttműködjön egy olyan projekten, amely extra funkciókkal rendelkezik, például fájl- és dokumentummegosztással, teendőlistákkal és üzenetküldéssel.

Trello

A Trello egy másik termelékenységi alkalmazás, amely meghaladja az elvártakat. Ezzel az eszközzel csapattáblákat hozhat létre listákon és kártyákon, projektek vagy egyedi projektek alapján, megadhat egy-egy határidőt, és a befejezéskor keresztezheti őket.

Termelékenységi és Jegyzettömb alkalmazások

Evernote

Az Evernote lehetővé teszi, hogy mindent megjegyezzen egy digitális noteszgépben. Ha szeretsz papíros jegyzeteket készíteni, akkor imádni fogja az Evernote-ot.

Bumeráng

A Boomerang segítségével átveheti a postaládája teljes irányítását, hogy a legfontosabb üzenetek mindig könnyen elérhetőek legyenek, amikor szüksége van rájuk.

Dokumentumkezelő szoftver

Google Drive

A dokumentumkezelő szoftver az irodákban leggyakrabban használt számítógépes programok közé tartozik, és mindezt egy helyen megteheti a Google Drive segítségével. Hozzon létre és tároljon minden típusú dokumentumot, beleértve a diabemutatókat, táblázatokat és a Word dokumentumokat a felhőben, ahol bárhonnan hozzáférhet hozzájuk.

Office 365

A Microsoft teljes irodai csomagja lehetővé teszi bármely Microsoft formátumú dokumentum létrehozását, szerkesztését és tárolását a felhőben, beleértve a Word-et, az Excel-t és a PowerPoint-ot is. Ezután akár öt eszköz bármelyikéről elérheti.

DropBox

A DropBox lehetőséget ad arra, hogy együttműködjön a fájlokban, megossza őket, tárolja és biztonsági másolatot készítsen a felhőben. A fájlok automatikusan szinkronizálódnak az összes eszközön.