Hogyan hozzunk létre új névjegykártyasablont a Word-ben

Egyéni névjegykártya-sablon létrehozása előnyt jelent abban, hogy saját grafikáját, logóját és vállalati adatait hozzáadhatja a hívókártyájához. A névjegykártya-sablon megtervezése némi átgondolást és tervezést igényel annak biztosítása érdekében, hogy kiváló minőségű eredményt érjen el, amely kedvező benyomást hagy a jelenlegi és a jövőbeli ügyfelek számára. Az új névjegykártyasablon meglévő Word-sablonra alapozva mozgathatja a kreatív folyamatot és időt takaríthat meg. Egy másik lehetőség egy sablon létrehozása a Word Címkék szolgáltatásának használatával.

Meglévő sablonból

1

Nyissa meg a Word alkalmazást, és kattintson az alkalmazás eszköztárán a „Fájl” elemre. Kattintson az „Új” gombra, és válassza a „Névjegykártyák” lehetőséget a sablonlistából.

2

Válassza ki a névjegyéhez legközelebb eső sablont, majd kattintson a „Letöltés” ​​gombra.

3

Testreszabhatja a szöveget a sablonon belül, kiemelve a meglévő szöveget, és beírva saját adatait. Másolja és illessze be az első kártya szövegét a sablon többi kártyájába.

4

A grafika testreszabása és saját logó vagy kép beszúrása. Kattintson a grafikára, majd a „Beszúrás” és a „Kép” gombra. Válassza ki a használni kívánt grafikát, majd kattintson a „Beszúrás” gombra. Szükség szerint méretezze át a grafikát a fogantyúk meghúzásával. Másolja és illessze be a grafikát a sablon minden egyes kártyájába.

5.

Nyomtasson tesztoldalt. Végezze el a szükséges beállításokat, és nyomtasson ki egy másik tesztoldalt. Folytassa ezt a folyamatot, amíg teljesen meg nem elégedett az eredménnyel.

6.

Mentse el az egyéni sablont a „Fájl” és a „Mentés másként” gombra kattintva. Írjon be egy fájlnevet a „Fájlnév” mezőbe. Kattintson a „Mentés típusként” lefelé mutató nyílra, és válassza a „Word sablon (DOTX)” lehetőséget a sablon mentéséhez.

Készítse el saját sablonját a Scratchból

1

Nyissa meg a Word alkalmazást, és kattintson a „Levelek” elemre. Kattintson a „Címkék”, majd az „Opciók” elemre.

2

Kattintson a „Címke szállítója” legördülő nyílra, és válasszon névjegykártya gyártót. Válassza ki a „Termék száma” elemet, majd kattintson az „OK” gombra.

3

Írja be adatait a névjegykártyába. Nyomja meg a „Shift + Enter” billentyűkombinációt, amelyeket együtt szeretne tartani, hogy később könnyebben formázhatók legyenek.

4

Jelölje ki a szöveget, és kattintson jobb egérgombbal az egérrel. Válassza a legördülő menü "Betűtípus" elemét, és válassza ki a szöveg betűtípusát és méretét.

5.

Jelölje ki ismét a szöveget, kattintson a jobb gombbal, és válassza a legördülő listából a "Bekezdés" lehetőséget. Szükség szerint végezze el az igazítást, a behúzást és a távolságot.

6.

Győződjön meg arról, hogy a „Nyomtatás” alatt a „Ugyanazon címke teljes oldala” választógomb be van jelölve, majd kattintson az „Új dokumentum” gombra a kártyák teljes oldalának létrehozásához.

7

Kattintson a "Beszúrás" fülre grafika hozzáadásához. Válassza a "Kép" lehetőséget, keresse meg a logóját, majd kattintson a "Beszúrás" gombra. Állítsa be a grafikus méretet a képfogantyúk használatával.

8.

Helyezze a grafikát tetszés szerint úgy, hogy jobb gombbal kattint a képre, és a "Szövegburkolás" lehetőséget választja annak beállításához, hogy a szöveg hogyan áramlik a grafika körül. Állítsa be az elhelyezést úgy, hogy a jobb egérgombbal kattint a grafikára, és kiválasztja a "Szövegburkolás" és a "További elrendezési beállítások" lehetőséget.

9.

Másolja és illessze be a képet a lap többi lapjára.

10.

Tesztelje sablonját úgy, hogy azt kartonra nyomtatja. Végezze el a végső beállításokat.

11.

Mentse el testreszabott sablonját a „Fájl” és a „Mentés másként” gombra kattintva. Írjon be egy fájlnevet, kattintson a „Mentés típusként” lefelé mutató nyílra, és válassza a „Word sablon (DOTX)” lehetőséget a sablon mentéséhez.