A Google keresősáv visszaállítása

Amikor a böngészőjében található keresősáv a Google-ról egy másik keresési szolgáltatóra változik, vagy teljesen eltűnik, azt általában az okozza, hogy egy másik alkalmazás megváltoztatja a keresőmotor beállításait, néha az Ön engedélye nélkül. Könnyedén visszaállíthatja a beállítást a Google számára, bár az eljárás böngészőjétől függően változik.

Firefox

Ha Firefoxot használ, a keresősáv visszaállítása a Google-ra egyszerű. Kattintson a keresősávban található kis nyílra az elérhető keresőmotor megjelenítéséhez, majd válassza a Google lehetőséget a listából.

internet böngésző

Az Internet Explorer nem tartalmaz külön keresősávot a kezelőfelületén, de ha a Google Eszköztárat használta, és az eltűnt, gyakran visszakaphatja azt, ha jobb gombbal kattint az eszköztár területére, és bejelöli a Google Eszköztár melletti négyzetet. Ha nem látja az opciót, töltse le és telepítse újra a Google webhelyéről (link a forrásokban).

Króm

A Chrome szintén nem használ külön keresősávot, ehelyett lehetővé teszi a kereséseket közvetlenül a címsávból. Ha a Google már nem az alapértelmezett keresőmotorja a Chrome-ban, válassza a Chrome menü Beállítások opcióját, majd az oldal Keresés szakaszában állítsa az alapértelmezett keresőmotort Google-ra.