Hogyan lehet pénzt Visa kártyával átutalni a PayPal-ba

Bár átutalhat pénzt összekapcsolt folyószámláról vagy megtakarítási számláról, hogy pénzt adhasson a PayPal-számlához, a Visa-kártya PayPal-on keresztüli használata nagyvállalati vásárláshoz más lépéseket igényel. Ahelyett, hogy Visa-kártya rendelkezésre álló egyenlegének egy részét áthelyezné a PayPal-ba, összekapcsolja a kártyát a PayPal-szal, hogy ezzel az egyenleggel lehessen lehívni. Ha a PayPal segítségével vásárol, akkor kártyáját fizetőeszközként jelölheti meg, anélkül, hogy áru eladója látná a Visa-fiókjának adatait.

Add Card

1

Jelentkezzen be PayPal-fiókjába. Kattintson a kezdőlap "Profil" linkjére, és válassza a legördülő menü "Kártya frissítése" parancsát.

2

Kattintson a "Kártya hozzáadása" gombra a "Betéti és hitelkártyák" képernyőn, hogy összekapcsolja Visa-kártyáját PayPal-fiókjával. Amikor a "Betéti vagy hitelkártya hozzáadása" képernyő betöltődik, nyissa meg a "Kártyatípus" legördülő menüt, és válassza a "Visa" lehetőséget, hogy felfedje a kártya adatainak beviteli mezőit. Írja be a kártya számát, a lejárati dátumot és a kártya hátulján található háromjegyű ellenőrző számot.

3

Ellenőrizze, hogy a kártya számlázási címe megegyezik-e a PayPal-fiókjának otthoni címével. Ha eltér, kattintson az "Új cím megadása számlázási címként" választógombra, és adja meg adatait az alatta megjelenő beviteli mezőkben. Kattintson a "Kártya hozzáadása" gombra a folyamat befejezéséhez. A PayPal megerősíti, hogy kártyáját hozzáadták fiókjához.

Ellenőrizze a kártyát

1

Jelentkezzen be PayPal-fiókjába. Keresse meg a kezdőlapon a "Profil" linket, és válassza a legördülő menü "Saját pénz" lehetőséget. A pénzügyi források "Saját profil" listájában keresse meg a fiókjához hozzáadott Visa kártyát. Kattintson a lista melletti "Frissítés" linkre a Visa-kártya "Betéti és hitelkártyák" képernyőjének betöltéséhez.

2

Kattintson a "Kártyám megerősítése" és "Folytatás" linkekre, vagy a "Kártya összekapcsolása és megerősítése", valamint a "Mentés és folytatás" linkekre, amelyik megjelenik a Visa-kártya listáján. A PayPal egy biztonsági ellenőrzési eljárás részeként néhány napon belül 1,95 USD díjat fog fizetni Visa kártyáján.

3

Keresse meg a PayPal-díjat a Visa kivonatán, a hozzá tartozó négyjegyű kóddal együtt. Jelentkezzen be PayPal-fiókjába, amint megtalálta ezeket az információkat, akár nyomtatott, akár online kivonaton. Kattintson a "Profil" linkre, és válassza a "Saját pénz" lehetőséget.

4

Keresse meg Visa kártyáját a pénzügyi források "Saját profil" listájában, és kattintson a "Frissítés" linkre. Amikor a fiók képernyője betöltődik, kattintson az "Enter PayPal Code" linkre, és írja be a kódot a Visa kártya kivonatából. Kattintson a "Kód megerősítése" gombra a folyamat befejezéséhez.