A D-Link rendszergazdai jelszó visszaállítása

A D-Link vezeték nélküli útválasztó használatával a vállalkozás összes számítógépét hosszú kábelek és zsinórok nélkül is csatlakoztathatja az internethez. A D-Link vezeték nélküli útválasztó lehetővé teszi a számítógépek összekapcsolását a hálózaton, lehetővé téve a fájlok megosztását a gépek között. Ha rendszergazdai jelszót hozott létre az útválasztó beállításakor, akkor a beállítások megváltoztatásakor ezt a jelszót kell megadnia. Ha elfelejtette a jelszót, annak visszaállításának egyetlen módja az útválasztó gyári alapállapotának visszaállítása.

Állítsa vissza az adminisztrátori jelszót

 1. Nyomja meg a Reset gombot

 2. Nyomja meg a router oldalán vagy hátulján található reset gombot gemkapocs vagy más vékony tárgy segítségével.

 3. Tartsa nyomva a gombot 10 másodpercig

 4. Tartsa lenyomva a gombot 10 másodpercig. A visszaállítási folyamat során ne érintse meg a bekapcsológombot. Várja meg, hogy a WLAN jelzőfény ne villogjon.

 5. Írja be a számokat egy webböngészőbe

 6. Nyissa meg internetes böngészőjét, és írja be a címsávba idézőjelek nélkül a "192.168.0.1" szót. Nyomd meg az Entert."

 7. Írja be az "Adminisztrátor" parancsot a Bejelentkezés ID mezőbe
 8. Írja be az "admin" szót a bejelentkezési azonosító mezőbe. Ne írjon be semmit a jelszó mezőbe. Zárja be az ablakot a módosítások alkalmazásához.

A Wi-Fi jelszó visszaállítása

 1. Írja be a számokat egy webböngészőbe

 2. Nyisson meg egy internetes böngészőt, és írja be idézőjelek nélkül a "192.168.0.1" szót a címsorba. Az "Enter" megnyomásával lépjen a D-Link útválasztó konfigurációs oldalára.

 3. Adja meg rendszergazdai jelszavát

 4. Kattintson az "Adminisztrátor" gombra, és írja be a rendszergazda jelszavát. Nyomd meg az Entert."

 5. Kattintson a "Vezeték nélküli beállítások" elemre
 6. Kattintson a "Beállítás" gombra az oldal tetején. Kattintson a "Vezeték nélküli beállítások" elemre az oldal bal oldalán.

 7. Kattintson a "Manuális vezeték nélküli kapcsolat beállítása" elemre
 8. Kattintson a "Manuális vezeték nélküli kapcsolat beállítása" elemre. Görgessen lefelé, hogy megtalálja az Előmegosztott kulcs mezőt.

 9. Írjon be egy új jelszót

 10. Írjon be egy új Wi-Fi jelszót az Előmegosztott kulcs mezőbe. Zárja be az ablakot az új jelszó mentéséhez.

 11. Tipp

  Ha az útválasztó konfigurációját fájlba mentette, akkor ezzel a fájllal gyorsan visszaállíthatja a beállításokat az adminisztrátori jelszó visszaállítása után. A fájl elkészítéséhez lépjen a D-Link útválasztó beállításainak oldalára, majd kattintson az "Eszközök", a "Rendszer" és a "Konfiguráció mentése" gombra. Térjen vissza erre az oldalra a konfigurációs fájl betöltéséhez a visszaállítás után.

  Figyelem

  Az adminisztrátori jelszó visszaállítása törli az útválasztó beállításait.