Hogyan lehet tweetelni valakinek a Twitteren?

Ha vállalkozásának vannak követői a Twitteren, érdemes tweeteket küldeni nekik. Attól függően, hogy hol írja be valaki Twitter-nevét, elküldi az illetőnek említést vagy választ. A megemlítések nyilvános tweetek, így mindenki számára láthatóak. A válaszok a címzett Megemlítések lapján is megjelennek, de csak azok láthatják őket, akik mindkettőtöket követik. Küldhet tweeteket SMS-ben vagy a Twitter webhelyén.

Tweet egy számítógépről

1

Látogasson el a Twitterre, és jelentkezzen be a fiókjába.

2

Írja be a tweetjét az oldal bal felső sarkában lévő mezőbe. Ha @válaszot szeretne küldeni valakinek, írja be a Twitter nevét a tweet elejére @ felhasználónév formátumban. Ha valaki említést szeretne küldeni, írja be a Twitter nevét a tweetbe. Minden egyes tweet legfeljebb 140 karaktert tartalmazhat.

3

Az üzenet elküldéséhez kattintson a "Tweet" gombra.

Tweet SMS-ben

1

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, küldje el a "Smart" szót (idézőjelek nélkül) a 40404 számra. Ha más országban él, a kódja eltérő lehet (lásd a Források linket).

2

Várja meg a Twitter válaszát, majd írjon "Igen" (idézőjelek nélkül) a 40404 kódra vagy az országa rövid kódjára.

3

Írja be Twitter-felhasználónevét rövid kódjába. Ne tartalmazzon szimbólumokat, például a @ szimbólumot. Küldje el Twitter-jelszavát külön szöveges üzenetben. A Twitter-fiók és a telefon már össze van kapcsolva.

4

Írjon egy tweetet a rövid kódjára. Ha tweetet akar küldeni valakinek, írja be az illető felhasználónevét "@ felhasználónév" formátumban (idézőjelek nélkül). Írja be a felhasználónevet a tweet elejére, hogy @ válaszot küldjön, vagy írja be a tweetbe, ha említést szeretne küldeni.