Hogyan lehet egy telefonkönyvet házhoz szállítani

A telefonkönyvek régmúltnak tűnhetnek bárkinek, aki rendelkezik okostelefonnal. Végül is szinte bármilyen szám elérhető online forrásokon keresztül. Ennek ellenére még mindig vannak olyan személyes telefonszámok, amelyeket sehol máshol nem talál. Normális esetben a regionális telefonkönyveket évente egyszer kézbesítik a közösségek. Vannak olyan helyek is, mint a könyvtárak és az élelmiszerboltok, amelyek tömeges megrendelést kaphatnak a fogyasztók számára, hogy megragadják. Még mindig házhoz szállíthat egy telefonkönyvet, ha másképp nem találja.

Keresse meg a kézbesítési ütemtervet

Ha régi telefonkönyve van, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megszerezze a közzétételi telefonszámot a telefonkönyvből. A telefonkönyveket az ország egész területén földrajzi elhelyezkedés alapján nyomtatják és terjesztik egész évben. Mielőtt felhívja a cserét, ellenőrizze, hogy szeretne-e újat kapni, felhívva a szállítási ütemtervet. A szállítási ütemtervet online is beszerezheti a sárga oldalakhoz a DeliveryYellow.com címen. Válassza ki azt az államot, amelyben él, majd görgessen a város megtalálásához.

Például a Santa Monica, CA telefonkönyv (Yellow Pages kiadás) minden évben egy hónap folyamán kerül kiszállításra. A 2018. évi ütemterv 2018. szeptember 4. és 2018. augusztus 5. között zajlik.

Rendeljen további telefonkönyvet

A telefonszolgáltatóknak gyakran vannak sárga vagy fehér oldalai a régióban jelenleg felsorolt ​​telefonszámokról. A Verizon White Pages és az AT&T White Pages egyaránt rendelkezik forrásokkal további könyvek megrendeléséhez.

A hagyományos hideghívási technikákat használni kívánó tulajdonosok számára a sárga és a fehér oldalak további példányainak megszerzése a legolcsóbb módszer a hívólista összeállítására. Minden értékesítési képviselő szó szerint felhasználhatja a telefonkönyv egy részét a hívások kezdeményezéséhez.

Hívjon az AT&T Directory Resource Center telefonszámon a 866.329.7118 telefonszámon, és beszéljen egy képviselővel, és rendeljen további könyveket. A Verizon White Pages online elérhető, de a 800.888.8448 szolgáltatásszámon megrendelheti a másolatot. Ez ugyanaz a telefonszám, amelyet felhívni kell, ha végül úgy dönt, hogy leáll a papírmásolatokkal.

Gyorselérési központok

A legtöbb fehér és sárga oldal online elérhető a Verizon fehér oldalához hasonlóan. Ha sürgősen meg kell találnia egy Santa Monica telefonszámot - vagy bármely más regionális számot -, először próbálja ki az online verziót. A könyvtárba is áttekintheti a telefonkönyv aktuális és legújabb példányait. A könyvtárban általában több aktuális példány van kéznél, és lehet, hogy van néhány régebbi kiadása, ha régebbi számra kell hivatkozni.