Az egér érzékenységének megváltoztatása

Ha olyan alkalmazottja van, aki korlátozott fizikai képességekkel rendelkezik, pontosságot igényel egy számítógépes rajzolási alkalmazáshoz, vagy egyszerűen meg akarja változtatni a mutató sebességét, akkor előnyös lehet az egér beállításainak testreszabása a Windows rendszerben. Az egér érzékenységének számos testreszabását megteheti, amikor megtanulja, hogyan kell elérni az Egér tulajdonságai ablakot, például a mutatót, a dupla kattintást vagy a keréksebességet.

1

Kattintson a "Start" gombra, és válassza a "Vezérlőpult" lehetőséget. Írja be az "egér" szót a keresőmezőbe, és kattintson az "Egér" gombra az Egér tulajdonságai ablak megnyitásához.

2

Válassza a "Gombok" fület. Mozgassa a "Sebesség" sávot a Dupla kattintás sebesség szakaszban annak meghatározásához, hogy a felhasználónak milyen gyorsan kell duplán kattintania a bal egérgombbal a programok megnyitásához vagy más dupla kattintásos eljárások végrehajtásához. Jelölje be a "Click Lock" jelölőnégyzetet az egérgomb lenyomása nélkül történő engedélyezéshez és húzáshoz.

3

Válassza a "Mutatóbeállítások" fület. Mozgassa a "Sebesség" sávot a Mozgás részben, hogy meghatározza a mutató mozgásának sebességét, és a pontosság javítása érdekében jelölje be az "A mutató pontosításának javítása" jelölőnégyzetet. Jelölje be a Jelző automatikus áthelyezése az alapértelmezettbe jelölőnégyzetet a Snap To szakaszban, hogy gyorsabban választhasson a párbeszédpanelekben.

4

Kattintson a "Kerék" fülre. Válasszon ki egy számot az "Az egyszeres sorok száma" mezőben annak meghatározásához, hogy a kerék gördüléseinek hány bemetszése van-e a kerék minden tekercsénél.

5.

A módosítások mentéséhez kattintson az "Alkalmaz" gombra. Kattintson az "OK" gombra az Egér tulajdonságai ablak bezárásához. Zárja be a Vezérlőpult ablakot.