Hogyan lehet megváltoztatni levelezési címét a Bank of America Online szolgáltatással

A Bank of America online banki szolgáltatásainak használata számos funkcióval és előnnyel jár. A vállalkozások tulajdonosai online kezelhetik a számlákat, fizethetnek számlákat és feldolgozhatják a bérszámfejtést. Bónusz az elfoglalt vállalkozó számára az információ online gyors frissítése. Mielőtt online módosítaná a Bank of America levelezési címét, ellenőrizze, hogy regisztrált-e online banki szolgáltatásra. A regisztráció néhány percet vesz igénybe; a kért információk magukban foglalják az Ön számlaszámait és a banknak a számlák megnyitásakor megadott azonosító adatait.

Tipp

Változtassa meg a levelezési címét a Bank of America-nál: jelentkezzen be online profiljába és frissítse a számla dokumentumbeállításait.

Jelentkezzen be a Fiókba

Nyissa meg a Bank of America webhelyének kezdőlapját. Az oldal jobb felső sarkában, a szalaghirdetés felett található a "bejelentkezés" lehetősége. Válassza ki az opciót, és adja meg a kért bejelentkezési és jelszó információkat. Végezze el a menüopciókat a profil frissítéséhez. A profil oldalon található egy levelezési beállítások rész. A levelezési cím frissítésének lehetősége itt található.

Levelezési cím vagy fizikai cím

A címek frissítésekor győződjön meg arról, hogy nem a fizikai címét, hanem a levelezését frissíti - kivéve, ha mindkettő ugyanaz és megváltozott.

Adja meg az új levelezési címet, vagy adjon meg egy másodlagos címet a duplikált kimutatásokhoz, hogy könyvelőkhöz vagy könyvelőkhöz jusson. Az ismétlődő nyilatkozatok kérése azt jelenti, hogy a nyilatkozat másolatait elküldik az elsődleges érdekelteknek és egy meghatalmazott címzettnek. Ellenőrizze az üzleti profilban azokat a fiókokat, amelyeket a címváltozás befolyásol. Erősítse meg az új címet, és mentse el az információkat.

Attól függően, hogy a kimutatási ciklus során mikor történik a változás, előfordulhat, hogy az új levelezési cím nem lép életbe a következő utasítássorozat esetében.

Alternatív digitális levél

A nyilatkozatok online megtekinthetők, függetlenül attól, hogy papíros nyilatkozatokat kap-e vagy sem. Ugyanabban a profil részben, amelyet a levelezési cím megváltoztatására használtak, a cégtulajdonosok választhatják a papír nélküli nyilatkozatokat. Ez az opció az utasítás és a dokumentumok menüpontban is elérhető. Ha a papír nélküli opciót választotta, minden hónapban e-mailt kap, amikor a kivonat online elérhetővé válik felülvizsgálatra.

A kimutatásokat 18 hónapig őrzik a bank biztonságos szerverein. A nyilatkozatokat a regisztrált felhasználók is letölthetik. Ez csökkenti a papírtárolási követelményeket és könnyű hozzáférést biztosít a vállalkozások tulajdonosainak. Választhat online és postai lehetőségeket is, mindkettőt megkapja, így biztonsági másolata van. Akár két hónap is eltelhet, mire a papír nélküli nyilatkozatok életbe lépnek.

Tipp

Ha nem tudja végrehajtani a módosításokat online számláján keresztül, akkor lépjen kapcsolatba a Bank of America online Kapcsolat menüjével, vagy lépjen be egy helyi fiókba.

Figyelem

Tartsa az összes jelszót magán. A magán pénzügyi adatok védelme érdekében a böngészőablakok bezárása előtt jelentkezzen ki a Bank of America webhelyéről.