Hogyan válhatunk Redbox forgalmazóvá

A Redbox forgalmazóvá váláshoz jelentkezési folyamatra és dedikált üzleti helyre van szükség, amely megfelel az igényeiknek. Nagyon kevés információ áll rendelkezésre a folyamatról, és a sikeres üzleti modell ellenére a Redbox visszaesett, mivel a streaming szolgáltatások megnövelik az otthoni nézők kínálatát, akik egyszerű módot szeretnének filmnézésre.

Biztonságos Redbox helyek

A Redbox kölcsönző gép üzemeltetéséhez először helyre van szükség. A vállalat értékeli a már meglévő forgalmazásukat is annak biztosítása érdekében, hogy az eladó nem versenyez egymással. Ha kisboltja van, és az utcai üzlet már rendelkezik Redbox helységgel, lehet, hogy nincs szerencséje.

Még mindig megéri kérni és alkalmazni - csak abban az esetben, ha a meglévő eladó tervezi a gépek eltávolítását vagy áthelyezését. A gyalogos forgalomra vonatkozó statisztikák és a művelet részletes beszámolójának megadásával megteheti a helyzetét. A láthatóság fontos, és a gép biztonsága is elősegíti a helyszín esetleges megítélését.

Ezenkívül egyértelműen megalapozhatja a gépi támogatást azzal, hogy felajánlja az alkalmazottak képzését, hogy tudják, hogyan reagáljanak az ügyfelek kérdéseire. A vállalkozás és a Redbox szolgáltató közötti egyértelmű kommunikációs vonal megteremtése bizalmat teremt abban, hogy képes megoldani a konfliktusokat és szükség szerint elvégezni a karbantartást.

Forduljon közvetlenül a Redbox-hoz

A Redbox a Coinstar tulajdonában van, de külön weboldalt tartanak, kifejezetten az álláslistájukhoz és a vállalati profiljukhoz. Ez a weboldal nem kínál semmilyen információt a potenciális szállítói telephelyek jelentkezési folyamatához.

A forgalmazói kapcsolat fenntartásának legjobb módja az, ha közvetlen kapcsolatot létesít a weboldalán található e-mail űrlapon keresztül. Lehetősége van felhívni az 1-866-REDBOX3 telefonszámot is. Lehet, hogy azt mondják, hogy lépjen kapcsolatba e-mailben, majd várja meg a választ.

Az e-mailes válasz kérni fogja az Ön személyes adatait, és megadja az üzlet részleteit, beleértve a napi tranzakciók számát, az Ön által üzemeltetett üzleti hely leírását és típusát. A kérdések egyszerűek, de szánjon rá időt, hogy értékes részleteket tartalmazzon. Adott esetben fényképeket is mellékeljen.

A pályázat benyújtása után meg kell várnia a választ. Várjon egy-két hetet, majd kövesse nyomon. Ha nem kap választ, fontolja meg a bevételi lehetőségek más lehetőségeinek elérését a rendelkezésre álló helyén.

Fontolja meg az alternatív lehetőségeket

A Redbox annyira jól megalapozott, hogy gyakran nehézséget okoz az új helyszín ügyének előkészítése. Fontolja meg más DVD-kölcsönző kioszk franchise-lehetőségeit, vagy fontolja meg a rendelkezésre álló hely teljesen más felhasználását. A Redboxnak számos versenytársa van, akik hasonló üzleti modellen működnek. Kutasson és hasonlítsa össze az egyes alternatívák költségeit és hasznait.

A streaming szolgáltatások népszerűsítése a Redbox üzleti modellt is érinti. Valószínűleg talál egy jobb lehetőséget a boltban vagy az üzleti helyen rendelkezésre álló hely számára. A Coinstar érme számláló gépek egyszerű bevétel-csökkentést kínálnak a gépeken keresztül feldolgozott összes érméből. Más készletek szintén előnyösebbek lehetnek a vállalkozás számára a közvetlen értékesítés révén, kevesebb indítási költség mellett. Ezenkívül nem kötődik franchise-hoz, és a nyereséget nem osztják meg.

Bár a Redbox kioszkokat gyakran kisboltokban és élelmiszerboltokban helyezik el, más üzleti helyeken is megtalálhatók. Ha nem élelmiszer-orientált helyszínt üzemeltet, akkor az automatába történő befektetés vagy az automatából származó vállalat bérbeadása alternatív megoldás a bevételtermeléshez ezen a helyen. Végül képzett üzleti döntést kell hoznia a terének legjobb kihasználásáról.

Ha elkötelezett a Redbox franchise útvonalának követése mellett, akkor tervezze meg, hogy türelmesen várja a jelentkezési folyamatot, hogy az írásos eredményt közvetlenül a vállalattól adja vissza. Időbe telhet, mire a Redbox franchise tulajdonosa vagy.