Hogyan lehet Skype-ot használni több mint egy személlyel

A Skype névjegyek listája lehetővé teszi, hogy valós idejű csevegést folytasson online barátaival az ujjheggyel, és minden alkalommal, amikor duplán kattint egy névjegyre, megnyílik egy csevegőablak az adott személlyel. A Skype azonban lehetővé teszi a három vagy több felhasználóból álló csoportok számára, hogy ugyanabban az ablakban csevegjenek egymással. Hozzon létre csoportos csevegést, és vegye fel ismerőseit a csoporthoz, hogy gyorsan létrehozhasson egy csevegőablakot, amelyet egyszerre több névjegyes is megoszthat.

1

Jelentkezzen be Skype-fiókjába, és kattintson a bal oldali oszlopban található főmenü "Csoportok" ikonjára. A "Csoportok" ikon három ember sziluettje.

2

Tartsa lenyomva a kurzort az első névjegy felett, amelyet hozzá kíván adni a csoporthoz.

3

Húzza a névjegyet a fő panel üres mezőjébe, amely a következőt írja: "Húzza az ide hozzáadni kívánt névjegyeket". Engedje el az egeret vagy a nyomógombot a névjegy csoporthoz való dobásához.

4

Ismételje meg ezt minden olyan névjegynél, amelyet hozzá kíván adni a csoporthoz.

5.

A névjegyeket tételenként adhatja hozzá, ha a fő panelen a pluszjelre kattint, és a legördülő menüből kiválasztja az "Emberek hozzáadása" lehetőséget. Tartsa lenyomva a "Ctrl" gombot, jelölje ki az összes hozzáadni kívánt névjegyet, majd kattintson a "Kiválasztás" gombra. Ezután kattintson a "Hozzáadás" gombra, hogy hozzáadja őket a csevegéshez.

6.

Írja be az üzenetet a csoporthoz, mint általában a csevegés mezőben. Minden, jelenleg bejelentkezett partner, akit felvett a csoporthoz, látni fogja az üzenetet, és válaszolni tud.