Hogyan csatlakoztassuk a SanDisk adaptert egy számítógéphez

A microSD memóriakártya apró mérete miatt tökéletes választás személyes elektronikus eszközökhöz, például okostelefonhoz; ez a méret azonban Önnek működhet, amikor a kártyát számítógépre helyezi, hogy üzleti fájlokat vagy képeket töltsön le. Sok kártyaolvasó nem támogatja a microSD kártyákat, de szinte az összes olvasó támogatja a szabványos SD kártyákat. Ennek a hiánynak a leküzdésére a SanDisk gyárt egy SD-kártyaadaptert, amely lehetővé teszi a számítógép számára, hogy a microSD-kártyát úgy használja, mintha egy normál méretű kártya lenne.

1

Csúsztassa a microSD kártyát a SanDisk adapterbe. Először a microSD-kártya fémérintkezőit kell behelyezni úgy, hogy a kártya és az adapter címkéi ugyanabba az irányba nézzenek.

2

Csúsztassa a Zár csúszkát "Feloldva" helyzetbe, ha engedélyezni kívánja az írási hozzáférést a fájlok módosításához vagy törléséhez. Ha csak fájlokat kell letöltenie a kártya törlése nélkül, akkor nem számít, hogy a kártya le van-e zárva vagy fel van-e oldva.

3

Keresse meg a kártyaolvasót a számítógépén. A kártyaolvasót nehéz megtalálni néhány laptopon, mert gyakran feltűnő nyílás a laptop elülső vagy oldalsó szélén. Az asztali kártyaolvasók nyilvánvalóbbak, és általában több nyílást tartalmaznak. Keresse meg az "SD" kártyanyílást. Ha számítógépén nincs kártyaolvasó, csatlakoztasson egy USB-kártyaolvasót a számítógép USB-portjához, hogy hozzá lehessen adni.

4

Helyezze az adaptert a kártyaolvasó SD kártyanyílásába. Nincs univerzális tájolás, kivéve, hogy először a fém érintkezőket kell behelyezni. Előfordulhat, hogy a kártya címkével felfelé vagy fejjel lefelé csúszik. Ha nincs kézikönyve, óvatosan helyezze be a kártyát; ha ellenállásba ütközik, fordítsa meg és próbálkozzon újra.

5.

Az AutoPlay ablakban kattintson a "Mappa megnyitása a fájlok megtekintéséhez" elemre. Ez megnyitja a Windows Intézőt a microSD-kártya tartalmának megtekintéséhez.