Hogyan keressünk embereket a névjegyekből a Facebook-on az iPhone segítségével

A Facebook az alapértelmezett közösségi hálózati megoldás a személyes és az üzleti marketing számára is. Még a nagyvállalatok, például a pénzügyi intézmények és az autóalkatrész-üzletek is a Facebookot használják kulcsfontosságú marketing eszközként. Ahhoz, hogy a Facebookot a lehető legjobban kihasználhassa vállalkozása számára, kapcsolatba kell lépnie az emberek széles hálózatával. Az iPhone alkalmazás Facebook-alkalmazásával az alkalmazás "Barátok keresése" funkciójával elérheti iPhone névjegyeit, és a Facebookon keres, így baráti kéréseket küldhet el ismerőseinek.

1

Indítsa el az App Store-t iPhone-ján, és töltse le a Facebook alkalmazást, amely ingyenes.

2

Indítsa el a Facebook alkalmazást iPhone-ján, és jelentkezzen be, ha még nem tette meg.

3

Csúsztassa jobbra a képernyőt, és ezzel megjelenik a Facebook alkalmazásmenü. Koppintson a "Barátok keresése" elemre ebben a menüben.

4

Érintse meg a "Névjegyek" elemet a felső menüben, majd koppintson a "Barátok keresése" gombra. Ezután a Facebook alkalmazás megkeresi a Facebookon azokat a felhasználókat, akik megfelelnek a névjegyzékben szereplő egyes bejegyzéseknek. Koppintson azoknak a személyeknek a nevére, akiket az alkalmazás úgy talál, hogy Facebook-barátkérelmet szeretne küldeni.