Hogyan lehet kikapcsolni a korhatárokat a YouTube-on

A közösségi média csatornái, például a Google YouTube, hatékony marketing és értékesítési eszközökké váltak a kisvállalkozások számára. A YouTube korhatár-beállításai azonban akadályt jelenthetnek, ha olyan videókhoz próbál hozzáférni, amelyek felnőtteknek tekinthetők. A YouTube az úgynevezett „Biztonsági módot” kínálja, amely része a YouTube korhatár-szabályozásának, amely megakadályozza, hogy a kiskorú nézők nézzék az NSFW YouTube videóit. Van azonban egy módja a Biztonsági mód letiltásának, amely a videók és szolgáltatások teljes skáláját kínálja, amelyet a népszerű webhely kínál.

Adja hozzá vagy frissítse születési dátumát

A YouTube korkorlátozási irányelveinek célja, hogy az NSFW YouTube videotartalmát távol tartsák azoktól, akik túl fiatalok ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzanak. Ennek eredményeként a Google korlátozásait arra az életkorra alapozza, amelyet a felhasználók megadnak a Google Plus-profiljukon. Születési dátumának hozzáadásához vagy frissítéséhez, hogy a YouTube felnőttnek tekintse, meg kell látogatnia a Google Plus webhelyet.

Jelentkezzen be Google-fiókjának e-mail címével és jelszavával. Kattintson az oldal tetején található „Kezdőlap” fülre, majd a képernyő bal oldalán megjelenő „Profil” fülre. Kattintson a „Névjegy” fülre, és tekintse át a profiljával kapcsolatos információkat. Keresse meg a „Nem, születésnap és egyebek” opciót, és kattintson a születésnapi opció melletti ceruza ikonra. Adja meg születési dátumát, és kattintson a „Mentés” gombra, hogy frissítse vagy hozzáadja születési dátumát a Google Plus-profiljához.

Tiltsa le a Biztonsági módot

A Biztonsági mód kikapcsolásához lépjen a YouTube kezdőlapjára, és kattintson a profil ikonjára a képernyő tetején. Menjen a legördülő menü aljára. Az utolsó elem a „Korlátozott mód: Be”. Kattintson a négyzetre, és válassza a „Korlátozott mód: Ki” lehetőséget. Ha a Biztonsági mód zárolva van, kap egy üzenetet, amely a Biztonsági mód kikapcsolása előtt kéri a Google-fiók és a jelszó hitelesítését. Kattintson a „Mentés” gombra a Biztonsági mód letiltásának biztosításához. Mostantól bármilyen NSFW YouTube-videót megnézhet, anélkül, hogy aggódna a bosszantó YouTube-korhatár-irányelvek miatt.

Megfontolások

A Korlátozott mód a YouTube-on minden eszközhöz van kötve, ezért minden eszközt külön-külön kell letiltania. Ennek eredményeként minden általad használt böngészőt, amely több profilt kezel, le kell tiltani minden létrehozott profilnál. Ne felejtse el, hogy a Korlátozott mód letiltásával az alkalmazottak hozzáférhetnek kifogásolható vagy sértő videotartalmakhoz, amelyek megsérthetik a munkahelyi normákat.